Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

torsdag 19 juli 2012

Hieno Hilton!!!

Tänään Hilton väläytti sen star quality:a, ratsastajakin kehui sitä ekan kerran kunnolla ja sanoi että tästä tulee tosi hieno! Se sai sen laukassa oikeesti istumaan takajalkojen päälle ja huomaa et sen on tosi helppo koota. Itse odottelen tässä lääkärin vastaanotolla, saa nähä mitä ne tänään sanoo..

6 kommentarer

 1. Et sitten itse ratsasta heppoja Saksassa, vaan ns. " ammattilaiset" hoitaa homman pääsääntöisesti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anteeks? Mä en VOI ratsastaa kun mun vasen käsi on ihan rampa ja tottakai sillä aikaa OIKEAT ammattilaiset ratsastaa mun hevoset.mikä ihmeen kommentti.

   Radera
 2. Huhhuh, luulis ihmisten ymmärtävän että jos toisella on käsi käyttökunnoton niin silloin ei ratsasteta !! Ja tottakai kannattaa muutenkin käyttää hyödyksi jos vain mahdollista saada ammattilainen välillä käymään hepan selässä, saa itsekin uusia vinkkejä ja näkökulmia mistä lähteä jatkamaan :) Tsemppiä, toivotaan että käsi parantuisi pian niin ei mene "hukkaan" aika siellä Saksassa ! :)

  SvaraRadera
 3. Wau, Hilton ja Zebbe on kyllä niin hienoja!!! Toivottavasti kätesi tulee kuntoon pian :)

  SvaraRadera
 4. Kiitos :) mua harmittaa ihan suunnattomasti että en voi ratsastaa, senhän takia tänne tulinkin, mutta toisaalta tekee hevosille hyvää että noin huippuratsastaja ratsastaa ne läpi ja sitten kun voin itse jatkaa ratsastamista on helpompi neuvoa minulle kun tietää miltä ne oikeasti tuntuu selästä :) lääkäri sanoi eilen että maanantaina voidaan ottaa tikit pois jos kaikki menee hyvin joten pian pääsen varmaan jo ratsastamaan :)

  SvaraRadera
 5. Anteeksi kommentin huono muotoilu, padillä kommentointi on surkeaa räpellystä kun en pääse kommenttikenttää muokkaamaan mitenkäänn, eli jos sieltä kysymysmerkki tai sana jää puuttumaan pitää koko selainsivulta poistua- tätä selitystä töhän teen nyt jo kolmatta kertaa. Tarkoitus ei ollut syytellä, vaan kysyä, että onko tarkoitus, että pääpainoisesti hevosiasi ratsutetaan Saksassa vai että ratsastat itse, ja tosiaan ymmärrän, että loukkaantuneella kädellä ei voi ratsastaa ja todella ikävää, että onnettomuus osui juuri reissuun. Tuon edellisen kommentin voi vaikka poistaa, kun siitä saa ihan väärän kuvan.

  Pahoittelut tämänkin kommentin kirjoitusvirheistä, näihin vaan en nyt enää jaksaisi tarttua kun tuoisi neljännen kerran koko teksti. Ei todellakaan ollut tarkoitus mitnkään vinoilla!

  SvaraRadera