Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

tisdag 10 juli 2012

Pian se on lähtö...

Käytiin tänään aamulla Cian kanssa ratsastamassa hepat ja pakkaamaassa tavarat autoon. Minä menin Hiltonilla ja Cia Zebbellä. Hilton oli superhyvä!  Ihana hevonen <3 Oli nyt taas vielä pyöreämpi edestä ja hyvin pohkeen edessä. Laukassa on vähän vaikeampi kuin ravissa,ja varsinkin vasen laukka on vieläkin se vaikein mutta on jo huomattavasti parempi kuin esim kuukausi sitten! Zebbekin meni Cian kanssa oikeen nätisti ja rennosti :) Oli tarkoitus mennä maastoon mutta täällä on satanut lähes koko päivän joten ei sitten menty.
Saatiin kaikki kamatkin pakattua traikkuun, ja ei otettu kun 12 heinäpaalia mukaan, on tuo varustehuone aika täynnä nyt :P mutta hyvin sinne mahtuu, ihan huippu traikku tuo on, täytyy taas kerran todeta :) saas nähdä sitten miten maasturi jaksaa vetää mun kaikki kamat ja hepat Saksaan asti :P mutta eipäs ole aikaisemmin ollut ongelmia vaikka on ollut auto täynnä kamaa!

 Yritän vähän bloggailla tuossa reissun aikana, vähän riippuen miten nettimahdollisuuksia on tietenkin, mutta onneksi voi Iphonen kautta myös kirjoitella blogiin!
 Joten palaillaan :)

5 kommentarer

 1. Matkustaako sinulla siis ori ja ruuna yhdessä traikussa? Eivätkä mitään kähise tai tappele? Hienoa! Itseäni ärsyttää, kun joutuu aina yksin lähtemään kisoihin, kun ei tuota poniani (ori) voi laittaa kenenkään kanssa traikkuun..

  SvaraRadera
  Svar
  1. juu ei ole mitään ongelmia! Oriseinä siinä tietty on, ja Zebbe yleensä vähä hörisee siinä ekat 2min kun ollaan lastattu mutta muuten on sitten hiljaa. Hilton onkin myös sellainen että se ei piittaa Zebbestä sitten yhtään,eli toso hyvin on voinut kuskata yhdessä tähän mennessä :)

   Radera
 2. No aika loistavaa sitten! :) Hauskaa reissua!

  SvaraRadera
 3. Hyvää matkaa teille!:)

  SvaraRadera