Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

onsdag 18 juli 2012

Zebbeltä lähtee pallit!

Tultiin siihen päätökseen että ruunaus on Zebbelle paras vaihtoehto. Joten syksyllä/talvella Zebbeltä lähtee pallit veke, luulen että se on paras ratkaisu.
Muuten hepat liikkuu hyvin, Hiltonia rutistetaan kasaan ja se työskentelee todella hyvin :)
Mun sormen tarina on todella säälityävää ja olen viittä vaille haastamassa Verdenin sairaalaa oikeuteen.. Nehän la:na sanoi että ehdottomasti pitää ommella kynsi paikoilleen, vaikka minä en halunnut, kai nyt kynsi kasvaa takaisin. Mutta ei se oli niitten mielestä pakko laittaa takaisin. En ole koko elämässäni kokenut sellaista kipua, sain paniikkikohtauksen enkä saanut henkeä. Noh, nyt olin tänään uudella lääkärillä ja hitto vie tottakai sormi on nyt tulehtunut ja uusi lääkäri oli sitä mieltä että ei olisi kannattanut laittaa kynttä takaisin ja nyt se pitäö ehkä poistaa kuitenkin! Mä en kestä!!! En enää ikinä mee saksalaiselle lääkärille kun ne ei tiedä mistään mitään!!

3 kommentarer

 1. Kieltämättä kuullostaa aika oudolta ommella kynsi takaisin.. moiseen operaatioon en ole kyllä ikinä törmännyt. Toivottavasti saat kynnen pois ja infektion haltuun, oikeaa antibioottia kehiin, ettei mene reissu ihan pilalle.

  Tsemppiä!

  SvaraRadera
 2. kynsi ommeltiin takaisin? Apua.. enpä oo koskaan moisesta kuullut mutta mahtaa sattua! :(
  pikaista paranemista!

  SvaraRadera
 3. Usch, hoppas det läker snabbt, tycker också det lät konstigt att de sydde tillbaka den! Min stortånagel lossnade helt i början av juni och den har nu på en och en halv månad vuxit tillbaka i rekordfart så att den är lika lång som den andra stortånageln, trots att mina naglar inte växer överdrivet snabbt i vanliga fall.

  SvaraRadera