Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

söndag 15 juli 2012

Saksassa...


Perjantai 13 pvä oli todellakin epäonnen päivä, onnistuin aamulla repäisemään kynseni (KOKO kynnen) paikoiltaan, hitto kun se oli ällön näköinen! noh ei auttanu kun sormi pakettiin ja matkaan. En pysty käyttämään vasenta kättäni lähes ollenkaan, kävin eilen sitten sairaalassa ja kynsi piti laittaa takaisin paikoilleen,silleen ihon alle, ja ommella. minulla ei ole koko elämässäni ollut niin kovia tuskia! vaikka se puudutettiin 3:lla piikillä niin ei auttanut. En pysty oikeen kirjoittamaan joten laitan vähän kuvia reissusta, hepat voi hyvin ja huomenna niillä alkaa treeni kuitenkin :) toivon mukaan voin viikon päästä ratsastaa ja kirjoitella vähän enemmän,mutta mitään kummaa ei ole tapahtunut,molemmat pojat voi ja liikkuu hyvin :)

2 kommentarer

  1. hyvinkö jaksaa sorento vetää tuotakin koppia? mulla kanssa sorento vetoautona, muuten kiva, mutta vaatis kopista satulakaapin/huoneen, kun just mahtuu kahden hevosen tavarat ja kolme ihmistä kyytiin, mutta heinät tekee tiukkaa...

    SvaraRadera
    Svar
    1. erittäin hyvin jaksaa,sehän sais vetää vieläkin painavampaa koppia että ei ole mtn ongelmaa,ei hyydy ylämäissä tai sellaista vaikka 2 heppaa + kaikki tavarat kyydissä :)

      Radera