Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

måndag 9 juli 2012

Pakkaamista,pesua,pakkaamista,pesua...

Sainkin sitten heti tänään aloittaa pakkaamisen reissua varten,ja melkeen kaikki hevosten kamat onkin jo pakattu :) Pari loimee ja jotain suojia on vielä pesussa mutta ne saan sitten huomenna pakattua. Rehuthan pitää myös ottaa mukaan ja en nyt oikeen tiedä montako säkkiä pitää ottaa kun ne syö lesettä,pellavaa,builder mysliä,proteiiniä,speedpoweria, + kaikki vitamiinit ja mineraalit..
 Hepoilla oli vähän kevyeempi päivä tänään, Hiltonin ratsastin eteen-alas ja tuntui oikeen kivalta,energinen ja letkeä! Zebben juoksutin ilman sivuohjia niin se pääsi vähän riehumaan,veti taas sellasia ihania levadeja ja pukkeja,eli ei ollut hirveän väsynyt viikonlopun jälkeen :D

 En nyt halua että te ymmärrätte tuon tuomarijutun täysin väärin, en siis missään vaiheessa tarkoittanut sitä että mun mielestä olisi pitänyt se lauantain helppo A-voittaa :DD ei tod,mua vaan yksinkertaisesti ärsyttää se että tuomarit on arvostellut niin eri tavalla! Enkä sanonut kuka olisi ollut väärässä ja kuka oikeassa..  Ja jos ei ratsastajaa tuollainen ero ärsytä tai häiritse niin siitä saiskin jo olla huolissaan.. Totta hitossa mua ärsyttää kun prosentit heittää 9%:lla, siinä menee itse vähän sekasin että miten se rata nyt oikeen menikään ja miten pitäisi sitten seuraavalla kerralla ratsastaa kun toinen antaa jostain liikkeestä 4 ja toinen 7! Ihan tervettähän se on että reagoi tuollaisiin eroihin ja niin pitääkin koska tuo ei ole kilpailijoille reilua! Eikä siitä nyt sit sen enempää,tottakai ymmärrän senkin että tuomareilla ei ole mikään helppo työ enkä halua nyt mitenkään sanoa (enkä voi sanoa) että jompikumpi oli väärässä/oikeassa, ne on vaan katsonut eri asioita ja panostanut eri asioihin! Mä olen paperit lukenut monta kertaa läpi ja samalla seurannut videolla rataa ja molemmmissa papereissa oli kritiikkiä mistä voin oppia, ja parantaa. Sitä paitsi minulla onkin ollut Hiltonin kanssa melkeen joka startissa tuomareilla näkemyseroja, se on varmaan (ilmeisesti) vähän vaikea arvostella vielä kun se on toisaalta todella laadukas hevonen mutta toisaalta ei vielä pysty suorittamaan kaikkia asioita kuin valmis hevonen.

2 kommentarer

  1. Paljonko annat tota speedpoweria päivässä? Auttaako se sillain oikein vai saako hevosen näkemään ennemmin mörköjä?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Zebbe saa sitä 1l päivässä (sen lisäksi 0,5l mysliä, 0,5l lesettä, 3dl pellavaa,ja 3l kokokauraa +vitamiinit ja mineraalit pvässä), ja se ei mitään mörköjä näe, enemmän energiaa se on saanu että jaksaa tehdä töitä paremmin! Hiltonille aloitin antamaan speedpoweria ehkä 2 vkoa sitten ja nyt rupeaa huomaamaan että sillä on huomattavasti enemmän energiaa, vlopun kisoissa se kyllä näki mörköjä ja pomppi vähän verkassa,mutta ei sen kummempia, hyvä merkki mun mielestä siitä että se jaksaa ja on energiaa, ei se muuten ole mitään mörköjä ruvennut näkemään, se saa 0,5l speedpoweria ja 0,5l proteiiniä,muuten sama kuin zebbellä!

      Radera