Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

tisdag 3 juli 2012

Kouluhommia..

Mun ihana Cleo pitää mulle seuraa kun kirjoittelen gradua :)

Ja onhan se vähän tylsää hommaa ;)
Ilta menee gradua kirjoittaen ja myöhemmin lähden vielä lenkille..
Lähes koko päivä vierähti tänään tallilla, molemmat hevoset liikkuivat tosi hyvin! Zebben ratsastin ulkokentällä ja paarmoja oli ihan järkyttävän paljon! Onneksi Zebbe on niin ihana että se silti keskittyi työhön vaikka ne paarmat puri mun hevosraukkaa :/ piti aina välillä pysähtyä ja tappaa ne paarmat jotka oli päässyt Zebbeen kiinni. Hyi saakeli. Zebbe oli laukassa supersuper hyvä,ja teki tosi hienot laukkasulut ja sarjavaihdot. Tein ensin pitkää lävistäjää pari vaihtoa niin että oli joku 6-7 laukka askelta välissä, niin että sain sen vaihtojen välissä hyvin kiinni ja avuille. Tämä toimi hyvin joten tein sitten pari lävistäjää missä tein sitten vaihdot joka neljännellä, joka  kolmannella ja myös joka toisella. Kaikki sarjat sujui hyvin! Zebbe kulkee nyt paljon paremmin kun vaihdoin pallokannuksiin (JA hidastin vauhtia,kun nyt voin oikeasti ratsastaa sen takajalkojen päälle), se on niin herkkä pohkeelle että nuo riittää ihan hyvin,se on rennompi eikä protestoi pohkeitani vaan kuuntelee niinkun pitää.
 Päätin sitten mennä Hiltonin kanssa maneesiin kun niitä paarmoja tosiaan oli aika kivasti siellä kentällä.. Aloitin vähän syvemmässä muodossa (Tämä on vähän uusi juttu mitä nyt kokeilen,kun aikaisemmin olen halunnut aloittaa jo aika korkeassa muodossa) ja veryttelin aika kauan jotta sain sen hyvin antamaan niskastaan periksi ja halusi hakeutua syvään muotoon. Olen ratsastanut näin nyt pari päivää ja se on toiminut ihmeen hyvin koska saan sen nyt silti myös lyhyempään ja korkeampaan muotoon mutta kun se on aikaisemmin halunnut tulla liian ylös, niin päätin opettaa sille näin,niin nyt se vähän niinkuin hakee syvemmälle koko ajan, eli muoto pysyy pyöreämpänä,kunhan en vaan itse päästä sitä liian alas ja pitkäksi. Se on niin herkkä että pysyy hyvin siinä muodossa mihin sen pistän. Harjoittelin vähän vastalaukkoja ja ne sujuivat hyvin. Olen myös yrittänyt saada sen reagoimaan nopeammin pohkeelle, vaikka kävelen pitkin ohjin sen pitää koko ajan kävellä minun pohkeeni edessä ja reagoida heti eteen pohkeestani. Tämäkin sujuu nyt jo paljon paremmin kuin viikko sitten.

 Huomenna käydään toisen tallin maneesilla mikä on 20x60m eli saan treenata viikonlopun ohjelmia ja Cia saa toimia paparazzina niin saan vähän uusia kuvia ja ehkä videoita tänne :)

Inga kommentarer

Skicka en kommentar