Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

torsdag 12 juli 2012

Landskrona,Sweden

Matka mennyt tähän asti suht hyvin, huomaa että Hilton ei ole hirveen kokenut reissari ja että Zebbe on, laivalla saatiin tosi huono paikka ihan laivan etuosassa ja just Hiltonin puolella oli se containeri mistä rehattiin kaikki lakanat,astiat,yms yms, josta tuli aika kiva meteli niin Hilton skitsoili siinä aika lailla aluksi,koko traikku heilui kivasti kun se pomppi...Zebbe vieressä katseli Hiltonia että mitä ihmettä sä ressaat, eikä piitannu yhtään vaikka Hilton panikoi :D se onneksi rauhottui siinä kun vähä meteli loppui, ja oli loppumatkan kiltisti. Molemmat joi vettä ja on syony heinää hyvin! Tukholmassa käytiin tallilla siinä sataman lähellä missä saatiin hevoset ulos ja käveltiin niitten kanssa n 20min ja siivottiin traikku. Sitten ajettiin n 9tuntia Landskronaan missä ollaan nyt siis yötä. Hevosilla on ihanat isot ulkokarsinat ja ne syö ja juo hyvin. Käytiin kävelemässä ja vähän juoksuttamassa hepat että ne sai vähän hölkätä vaan liinan päässä. Molemmat liikkui puhtaasti joten Hiltonin paniikkikohtaus laivassa ei rikkonut sitä :P Huomenna sitten jatketaan klo07 aamulla, 10.45 lähtee laiva Tanskan Rödbyhavnista joka saapuu Puttgarteniin 11.30. Toivon mukaan ollaan perillä määränpäässä 15-aikaan iltapäivällä! nyt nukkumaan, olen nukkut viime yön pari tuntia enintään kun laivalla oli känniteinejä ja tietty meidän naapurihytissä ne soitti musiikkia täysillä ja huusivat kun hullut.. että nyt on pikkasen väsy, joten jos olen kirjoittanut hassusti tai väärin se johtuu siitä että mun aivot ei enää toimi :D Öitä :)

7 kommentarer

 1. Mielenkiintoista lukea teidän reissusta! Toivottavasti laitat kuviakin jossain vaiheessa, olisi jännä nähdä! Itse kun ei ole tarvinut hevosten kanssa reissata ku ihan lyhyitä matkoja naapurikuntien sisällä ;D
  Tsemppiä loppumatkalle!

  SvaraRadera
  Svar
  1. juu kyllä laitan,ollaan jotain kuvia kyllä otettu niin ne ilmestyy kyllä blogiin varmaan vlopun aikana :)

   Radera
 2. Ootko ihan yksin hepojen kans liikenteessä?

  SvaraRadera
  Svar
  1. eeei en oo, hevosenhoitajani on kyllä mukana, en mä nyt ihan hullu ole :D

   Radera
 3. Kivaa lukea teidän matkasta. :) Toivottavasti kaikki menee hyvin loppuun asti!

  SvaraRadera
 4. Moikka, semmoinen kysymys tuli mieleen, että oletko itse vaan ollut yhteydessä talleihin Ruotsissa, vai ovatko nämä pysähdyspaikat jotain ennestään vanhoja tuttuja? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo netistä selailin talleja sopivassa paikassa ja otin yhteyttä :)

   Radera