Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

fredag 19 september 2014

Syksyinen aamukävely

Käytiin Cian kanssa tänään aamulla heppojen kanssa aamukävelyllä. Ihana sää ja aurinko paistoi, jos ei olis jo puitten lehdet ruskeat niin vois hyvin luulla että on vielä kesä, niin lämmin päivisin vielä on :)

Cia meni Hiltonilla selästäpäin ja minä päätin kävellä kun mulla on jalat niin järkyttävän kipeät salitreenin jälkeen. Kävin keskiviikkona poikaystäväni kanssa salilla vetämässä jalkatreenit ja olin eilen niin kipeä etten melkeen pystynyt edes kävelemään :D Helpotti kyllä huomattavasti kun itse pääsi vähän kävelemään ja lihakset vertyi. Voin ymmärtää että hevosillakin voi oikeasti olla todella kipeät lihakset kovan treenin jälkeen, se ei ole hauskaa :D

Pojat oli eilen ollu aika virtaisia juoksutuksessa mutta tänään olivat sitten oikeen levollisia, ehkä vähän väsyneitä? Huomenna ne pääsee vielä maastoilemaan mutta sunnuntaina alkaa sitten työt toden teolla. HIHS:iin on 5 viikkoa nyt joten pitää pikkuhiljaa aloittaa treenaaminen taas, kun haluan vielä pistää yhden aktiivi-lomajakson Zebbelle tässä ennen kisoja. Nyt mennään pari viikkoa taas vähän rankemmin ja sitten pidetään pieni breikki taas, jotta jaksaisi mahdollisimman hyvin.

Lähipäivien treenit näyttäiskin tältä:

Zebbe

Lauantai: maastokävely

Sunnuntai: Venyttävä jumppa nivelillä, paljon siirtymisiä,väistöjä ja vastalaukkoja.

Maanantai: Sama kuin sunnuntaina.

Tiistai: Maastokävely

Keskiviikko: Nivelillä koulutreenit, paljon siirtymisiä ja kokoamisia suoraan eteen.

Torstai: Kangilla treenit, kokoamista ja piruettityöskentelyä

Perjantai: Maastokävely

Lauantai: Vapaa /esteitä

Sunnuntai: Eteen-alas ratsastusta

Hilton

Lauantai: Maasto

Sunnuntai: Nivelillä perusjumppaa matalassa muodossa

Maanantai: Nivelillä perusjumppaa matalassa muodossa

Tiistai: Maastokävely / Juoksutus

Keskiviikko: Kangilla koulutreenit

Torstai: Kangilla koulutreenit

Perjantai: Maasto

Lauantai: Vapaapäivä

Sunnuntai: Juoksutus

4 kommentarer

 1. Tosi kiva, että hevosesi pääsevät välillä myös hyppäämän vaikka ovatkin kouluhevosia.:)

  SvaraRadera
 2. Tykkään blogistasi ja ajatuksistasi! Tätä on kiva lukea :) Kyllä sitä on itsekin etureidet tukkoisena ajatellut, että tälleköhän hevosestakin tuntuu (ja antanut enemmän kevyitä päiviä rankkojen jälkeen)! :)

  SvaraRadera
 3. Heippa! Pakko tulla nyt tälleen anonyymisti sanomaan pari sanaa. Oon selaillu sun blogia about koko päivän tänään, katsellut videoita ja kuvia ja oikeesti sait tälläsen alottelevan seuratason koulukisaajan ihan sanattomaksi. Mä rehellisesti koko sydämeni pohjasta toivon sulle ja hevosille kaikkea hyvää ja menestystä tulevaisuudessa! Sun eleetöntä ja kaunista ratsastusta on ihana katsoa, kun vertaa siihen mitä valitettavasti joskus näkee. Ole ylpeä itsestäsi, oot tehnyt mielettömästi töitä ja Zebbe varsinkin on aivan sairaan magee! Anteeksi tällänen purkautuminen, mut vielä kerran paljonpaljon tsemppiä tulevaisuuden radoille, mä uskon että teidät vielä siellä kansainvälisellä GP-tasolla nähdään <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hei! Oi kiitos ihan tuhannesti sun kommentista, et tiedäkään kuinka paljon tuo lämmitti!! :) kiitos :)

   Radera