Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

söndag 21 september 2014

Time to start working!

Nyt on lomat lusittu ja on korkea aika paiskia vähän töitä taas. Zebbe oli ERITTÄIN innoissaan ja tuntui nyt ihan eri hevoselta. Ennen lomaa se oli todella väsyneen oloinen koko kropastaan eikä sitä oikeen huvittanut tehdä töitä. Parhaiten eron huomasi nyt kun se oli todella herkkä pohkeelle ja mielellään liikkui eteen. Tein tänään vaan siirtymisiä, kontrolliharjoituksia, kun poika oli niin innoissaan ;) huomenna jatketaan samalla linjalla ja loppuviikosta ehkä vähän rankempaa työtä.

Hiltonilla tehtiin myös vaan perusjumppaa ja näin jatketaan senkin kanssa huomenna. Perusjutut ovat ne tärkeimmät ja haluan myös panostaa paljon aikaa siihen hevosen jumppaamiseen koska sen kautta hevosen laatu paranee ja hevonenkin on onnellisempi tehdessään töitä kun on vetreä ja iloinen :) "temppuja" harjoitellaan sitten kun nämä asiat sujuvat helposti!

Käytiin tänään myös Seinäjoen Hööksissä, pari pikkutavaraa tarttui mukaan. Olin vähän pettynyt vaatevalikoimaan kun olin odottanut että sieltä löytyisi myös HV Polon vaatteita mutta niitä ei ollut :/ no, oli kiva käydä ja meillä oli mukava päiväretki heppakavereiden kanssa :)


2 kommentarer

  1. Nyt kun on kauheat sadekelit, niin millaiset sadeloimet Zebbellä ja Hiltonilla on? Osaatko suositella jotain laadukasta, kaulakappaleellista mielellään :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Niillä on yhdet Bucas Freedom sadeloimet, ilman kaulakappaletta ja sitten fullneck Bucas irish light sadeloimet, molemmat toimii hyvin :)

      Radera