Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

söndag 10 maj 2015

Hitaasti, mutta melko varmasti...

Zebbe palautuu ennalleen. Harmittaa että tuli tehtyä ihan liian pitkä verkka, 40minuuttiin varmaan meni, uskon että sellainen 20-30min olisi ollut sopiva. Kun ensimmäinen ratsukko oli menossa radalla jo tunsin että Zebbe rupeaa väsymään. Sen kanssa ei voi silloin kävellä koska sitten se häviää ihan täysin, se pitää "virittää" radalle, ja tehdä tosi paljon siirtymisiä vaan jotta se pysyy hereillä ja kuulolla.

Jos jollain on kuvia meistä tämän päivän Intteristä niin lähettäkää tosi mielellään, olin yksin tänään matkassa joten en saanut mitään kuvia muistoksi! :)


Raviohjelma sujui kuitenkin ihan ok, sen ravilisäyksiin olen erittäin tyytyväinen sekä eilen että tänään, se ei yleensä tee niitä mitenkään mahtavan hyvin, mutta nyt onnistuttiin jopa saamaan 8 keskiravista päätuomarilta! Jess :)

Laukassa tulikin sitten tosi paljon ongelmia, huomasi että Zebbe väsähti; siitä tulee tosi tahmea ja hidas pohkeelle, enkä silloin voi oikeen tehdä mitään. Laukkasiksakki meni ihan metsään, se ei taipunut ollenkaan vasemmalle ja viimeinen vaihto tuli tosi myöhässä eikä esitetty viimeistä sulkua ollenkaan :P Sarjat se tekee kuitenkin nyt 99% varmuudella aina hyvin, vaikka ei ole muuten ihan hyvä, mutta toki se näkyy kun se ei ole täysin selän yli takaosan päällä myös sarjoissa.

Piruetit eivät nekään onnistuneet, vasempaan se meinas kaatua vasemmalle kun lähdin kokomaan mutta korjasin sen ja itse piruetti olikin sitten hyvä. Tuomarit eivät tästä sakottanut paljon vaan tästä tuli 7 arvosanaksi. oikea piruetti oli täys katastroofi :D siitä tais tuli vitosta.

Kun tulin radalta mulla ei ollut mikään huippufiilis, just sen takia kun tuli niin paljon rikkeitä ja just niissä kohdissa missä on x2. Kuitenkin nyt yleisvaikutelma ei ole enää niin huono ja se sitten vetää pisteitä vähän enemmän ylös vaikka tuleekin noin isoja rikkeitä.

Oli tosi kiva että Zebbe sijoittui kolmanneksi, ja 63.7% on ihan hyväksyttävää noilla rikkeillä ja väsyneellä hevosella. Olishan se kiva että Zebbe vaan yhtäkkiä rupes toimimaan niin hyvin kun se pystyy mutta tämä nyt menee silleen vähän kerrallaan. Tuntuu että on kuin palapeli mitä pitää koota yhteen, nyt meillä on jo aika hyvin palasia kohdillaan, mutta vielä puuttuu jonkin verran ennenkuin palapeli on ihan kasassa ja Zebbe voi esittää parastaan.

Ypäjällä oli ehkä 30% kasassa,Vantaalla oli ehkä se 40% ja eilen ja tänään ehkä noin 50%, eli paljon on vielä parannettavaa. Luulen että isoin juttu on saada sille nyt sopiva satula, se ei voi suorittaa parastaan jos ei satula istu, se on niin hemmetin herkkä kuitenkin selästään.Hilton on nautiskellut tarhassaan sen ajan kun oltiin Zebben kanssa Laaksolla :) Nyt sitten päästään pari päivää treenaamaan valmentajan kanssa, ja torstaina sitten molemmat pojat kisaa Small Tourissa Intteriä! En mä olisi kyllä osanut pari vuotta sitten kuvitellakaan että mulla olisi kaksi itsekoulutettua hevosta jotka nyt kisaavat tällä tasolla, hyvällä menestyksellä, ja molemmat ovat vielä tässä lajissa tosi nuoreja, alussa vasta ollaan, joten pitää olla tyytyväinen. Aina sitä vaan haluaa enemmän ja enemmän ;)

mahtavia palkintoja! Tuo otsapanta on varmaan Zebbelle superhieno, just eilen katselin noita otsapantoja mutta en raaskinut ostaa kun olivat sen verran hintavat. Onneksi Hilton voitti mulle sellaisen :D

5 kommentarer

 1. Juu alussahan te vasta oottekin ;)

  SvaraRadera
 2. Minkä merkkisiä& kokoisia loimia käytät Hilttonilla? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. 165cm kokoisia, paljon Bucaksen loimia, talli ja tarha-käyttöön :) jostain merkeistä menee 155cm, esim BoT, Horseware..

   Radera
 3. Ei sun rata mun silmään sieltä ylhäältä niin huonolta näyttäny. Zebbe oli kyllä tänään ihan sika magee, ja Hilton ansaits kyllä eilen sen sijoituksen :)

  SvaraRadera