Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

söndag 10 maj 2015

Sain kuvia!

Bloggaajien yhteistyötä :D Nooralle kiitos, ja sen kuvaajalle, joka otti tosi hauskoja kuvia meistä kunniakierrokselta, ja tosi hienoja kuvia palkintojenjaosta :) Zebbe vähän revitteli, mutta se tekee sen aina hallitusti. Hassua miten se tajuaa että tuossa saa vähän mennä, tyyli on vapaa ;)

verkasta


Näin tyylikkäästi aloitetaan se kunniakierros :D


Tärkein aarteeni < 3


Hauskaa oli molemmilla tässä :D

7 kommentarer

 1. Hihii :D voi kun ois saanut molemmista kuvat kun ne peräkkäin lähti rykimään! :D meijän ruusukkeits sitten kerättiinkin pitkin laakson kenttää :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Seuraavalla kerralla sitte ;) heh Hertan pitäis ehkä tajuta että ne ruusukkeet on ihan positiivinen juttu, ei niitä tarvi pelätä ja heitellä pois :D

   Radera
 2. Hhaha hauskoja kuvia! :D mitä sä oot mieltä, osallistun ensiviikolla tallin koulurataharjoitus "kisoihin". En oo hirveesti koulua kisannut estepainotteisuuteni takia, ja este rataharjoituksiin en kisavarustusta laittais. Niin mitä sä laittaisit jos menisit K.N Specialin tälläsessä?

  En tiiä laitanko vaan normi kamat vai ihan kisakamat, letitetty hevonen ja valkosen huovan? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo tuli oikeen hymy huulille kun näitä katselin :) hölmö heppa :) minä laittaisin siistit normivaatteet jos ei vaadita kilpailu-asua, eli samanväriset pintelit&huopa ja omat vaatteet jotenkin sopivaan yhteen hevosen varusteisiin :) tsemppiä harjoituksiin!

   Radera
 3. Zebbe on ihana! :D <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se on <3 erittäin hankalakin,mutta kaiken sen arvoinen <3

   Radera
 4. Harmittaa niin kovasti että en päässyt kuvaamaan noita kisoja kun näitä kuvia katselee :< Ensi viikonloppuna kun kuitenkin olen menossa Laaksolle kuvaamaan, mutta ponieste GP:tä yms. Harmittaa että jouduin muuttamaan Espoosta tänne itärajalle, ennen oli niin helppo vain lähteä kuvaamaan kaikki kivat kisat. Olisin palavasti halunnut nähdä sut ja sun hevoset tositoimissa vihdoinkin!

  SvaraRadera