Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

tisdag 12 maj 2015

Unelmakypärä löytyi!

Vihdoin se löytyi, unelmakypärä! Mielestäni on niin hankalaa löytää sopiva kypärä, joka istuu päähän hyvin, näyttää hyvältä, ja on myös turvallinen. Aika monta kypärää on tultu kokeiltua, ja kotona löytyykin jo Samshield shadowmatt ja Uvex perfexxion glamour, mutta jotenkin en ole oikeen tykännyt että ne ihan sopii kisakäytössä. Sinne pitää se nutturakin mahtua, ilman että kypärä tippuu silmille (tämä uusi istui ihan eri tavalla kuin minun shadowmatt), ja sen pitää sopia frakin kanssa.

Kuva lainattu täältä


Heti kun tulin Hippo-Sportin kauppaan sisään näin sen, aivan upea tummansininen Samshield missä oli aika paljon blingiä, eli juuri mun makuun :D sitten kun laitoin sen päähän, niin sehän istui ihan täydellisesti. Rakkautta ensi silmäyksellä :D mä en kyllä yleensä ole mikään materialisti, mutta tämä kypärä on vaan niin hieno :)  Kuvia kypärästä saan varmaan torstain kisoista. Tämähän on aika suosittu kypärä kouluratsastajien kesken, ja ymmärrän sen täysin. Halusin kuitenkin oman näköisen kypärän, niin tämä oli siinäkin mielessä hyvä, en ole muilla tätä mallia nimittäin nähnyt (eli noilla timantti-kuvioilla.)

Kuva lainattu täältä
Super suuri kiitos kuuluu sponsorilleni First Class Horse tästä kypärästä :)


11 kommentarer

 1. Svar
  1. KERRANKIN kävi tuuri ja löysin just täydellisen kypärän,luulin että se olisi mission impossible! :P

   Radera
 2. tosi nätti kypärä! :)

  SvaraRadera
 3. Kyllä tuo malli on tullut Suomeen jo 1,5v sitten, siskolla toi kypärä (n.900e maksoi silloin..) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. niin varmaan onkin tullut, mutta en ole sitä nähnyt kouluratsastajilla, tai niillä jotka kisaavat minun tasolla, niin se on aina kiva, että on vähän omaa näköä ;)

   Radera
 4. vautsi! tota todellakin kelpaa käyttää frakinkin kanssa, todella tyylikäs ja kaunis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo, innolla odotan että pääsen käyttämään tuota kisoissa :)

   Radera
 5. Huippua että sunkin päässä tullaan vihdoin näkemään kypärä kisoissakin :)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ööö.. mielestäni sophialla on ollut useinkin kypärä kisoissa :D useimmin kun monella muulla tuota tasoa kisaavalla. ja onhan se toki ymmärrettävää että "hienommissa" kisoissa käyttää silinteriä :)

   Radera
  2. Joo munkin mielestä olen aika usein käyttänyt kypärää kisoissa? en tietenkään aina, mutta nyt tulee varmaan käytettyä aina se kypärä kun nyt vihdoin löysin sellaisen superhienon, jota voi myös käyttää niissä hienommissa kisoissa :)

   Radera
  3. aijaa en oo ehkä kattonu sit niin tarkkaan mutta hyvä jos niin :)

   Radera