Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

söndag 24 maj 2015

KuulumisiaTämä kuluva viikko on ollut meikäläiselle aika stressaavaa, paljon on tapahtunut, ja omat hepat ovat sen takia joutuneet vähän kevyemmälle. Hiltonin kanssa kuitenkin ollaan väsätty pikkukierrokseen vapaaohjelmaa, ja nyt koreografia on valmiina ja nyt pitäisi pikaisesti myös tehdä musiikki. Tämä on ollut yllättävän vaikeeta, mulla on Zebbelle niin täydellinen musiikki että on tosi hankalaa löytää yhtä täydellinen musiikki myös Hiltonille, mutta yritän parhaani :)

Zebbeä en ole halunnut paljon ratsastaa kun sillä ei ole tällä hetkellä sopivaa satulaa. Kuitenkin olen juoksuttanut sitä jonkin verran, pessoa-juoksutus systeemillä, joka on ollut Zebbelle yllättävän tehokasta. On kiva kun sitä voi maastakäsin työstää ja näkee myös miten se liikkuu.Nyt on kuitenkin pakko sitä myös ratsastaa mutta on hyvä kun voi kuitenkin lisätä tuon juoksutuksen mukaan viikko-ohjelmaan, ainakin nyt kunnes saadaan se oma satula takaisin, siinä ei pitäisi mennä pari viikkoa kauemmin. Mieluummin sitten juoksuttaa vähän enemmän kun kipeyttää selän epäsopivalla satulalla.

Ensi viikolla olisi tarkoitus treenata vähän ahkerammin, jos nyt sinne Finnderbyyn päästään, niin että oltais silloin mahdollisimman hyvässä vireessä :) Zebbeä haluan vaan saada pehmeämmäksi ja letkeämmäksi, Hiltonin kanssa treenataan nopeutta ja kokoamisia, varsinkin piruetteja. Ja toki myös ohjelmanpätkiä.
7 kommentarer

 1. Mikset ratsasta ilman satulaa? :) Ratsastko koskaan ilman satulaa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. mun selkä ei kestäis sitä kun ei pääse istumaan oikeen ryhdissä ilman satulaa, varsinkin alaselkä kärsii tästä missä mulla onkin ongelmia. joten en ratsasta muutenkaan ilman satulaa, en näe siinä mitään ideaa :P joskus olen toki käynyt kävelemässä ilman satulaa mutta ei oikeen sen enempää :)

   Radera
 2. Kisaatko Ypäjällä 4.6? Vai missä ja milloin on seuraavat kisat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ypäjällä Finnderbyssä CDI3* pikkukierrosluokissa, eli ne ovat pe, la ja su 5-7.6 :) sinne olisi tarkoitus mennä, ainakin olen hakenut molemmille hevosille sieltä paikat, tällä viikolla selviää jos me sinne päästään :)

   Radera
 3. Meillä mennään samalla ohjelmalla oman hevosen kanssa. Satula levityksessä, luultavasti saan sen alku viikosta taas testattavaksi. Juoksutusta, laitumeen totuttelua, hevosen kevätpuunaus. Siinäpä tekemistä tälle viikolle, ihana päästä taas kunnolla ratsastamaan pienen tauon jälkeen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hitto näitten satuloitten kanssa :P mutta ei auta, pääasia että saa ne kuntoon, eikä hepat siitä kärsi ettei niillä pääse ratsastamaan joka päivä, päinvastoin ;) vaikka itse kyllä haluan nyt päästä kunnolla treenaamaan Zebbellä :)

   Radera
 4. Förstår inte ett dugg på din blogg men sataaan så snygga hästar, haha!! :D Kram

  SvaraRadera