Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

torsdag 7 maj 2015

Huomenna viikon mittaiselle reissulle!

Huomenna olisi sitten taas lähtö etelä-Suomeen, kisaamaan, ja valmentautumaan.
Lähtölistatkin tuli nyt ja starttaan Hiltonilla lauantaina PSG:ssa klo 14 jälk. Luokka alkaa klo 13.15 ja Hilton starttaa kuudentena. Zebbe lähtee luokan loppupäässä noin klo 15.45.
Sunnuntaina kisaan vaan Zebbellä. Interissä joka alkaa klo 11.50 ja siellä lähdemme jo toisena.

Näistä kuvista suuri kiitos Hanna Mäntyselle, ne ovat kaikki Poni-haasta 26.4
Mä nyt toivon että Zebbe olisi nyt vähän tyytyväisempi ja rennompi siellä radalla, ainakin se on nyt kotona ollut parempi ja pehmeämpi koko kropastaan. Hiltonin satula ei toivon mukaan paina siihen säkään. Olen ratsastanut tosi "varovaisesti", eli vaan tehnyt sitä perusjumppaa ja tosi paljon raviväistöjä, enkä ole tenyt oikeastaan mitään "kunnon" treeniä, eli kokoamisia tai liikkeitä ohjelmasta. Vähän riskillä mennään siinä mielessä, mutta mulle on tärkeämpää että Zebben kroppa tulee kuntoon ja että se liikkuu tyytyväisesti ja sillä on mukava olla. Sen kanssa se perusliikkuminen on se haastavin ja tärkein, "temput" tulee kyllä sitten itsestään kun perusasiat kunnossa.

Hilton tarvitsee vielä paljon kokemusta tämän tason kisoista ja nimenomaan tämän tason luokista, joten Hiltonilla tavoitteena on tehdä mahdollisimman ehjä rata, ja yrittää antaa sille positiivisen fiiliksen vaan siellä radalla :)
4 kommentarer

 1. Todella esimerkillistä, kypärä päässä! Mahtavaa Sophia!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mä ratsastan joka päivä joka ikisen hevosen kypärällä, ja kisoissa sitten tykkään käyttää välillä silinteriä ja välillä kypärää, mutta onhan se kypärä aina se parempi vaihtoehto, tottakai :)

   Radera
 2. Tsemppiä kisaan! :)

  SvaraRadera