Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 8 mars 2013

Itsekuria!

Heräsin tänään aamulla vähän seitsemän jälkeen ja jäin sänkyyn peiton alle varmaan puoleksi tunniksi kamppailemaan itseni kanssa lähdenkö salille vai en. Kymmeneltä olin luvannut ratsastaa erään hevosen tallillamme ja ehtisin vielä oikeen hyvin salille ennen sitä. Loppujen lopuksi suutuin vähän itselleni kun olisin niin halunnut jäädä sinne peiton alle niin pakotin itseni ylös ja salille! Ja mikä onni että sen tein, nuo aamutreenit on niin parhaita, aurinkokin paistoi ja ulkona oli ihana sää :) Välillä pitää vähän pakottaa itseään tekemään asioita, ja yleensä silloin just tuntuu kaikista parhaalta jälkeenpäin kun päätti olla ahkera!

Ratsastus meni superhyvin vaikka kyseessä ei ole mikään tosi simppeli tamma, mutta ihanan pehmeä ja kiva se oli :)  Ratsastuksen jälkeen kävin juoksuttamassa Hiltonin, oltiin ensin ulkokentällä mutta se oli tosi jäinen lumen alta joten päätin sitten siirtyä maneesiin kun Hilton liukasteli aina välillä eikä uskaltanut liikkua eteen. Se sai sitten juosta aika vapaasti liinan päässä, minulla oli pessoa päällä mutta tosi kevyeellä tuntumalla. Pari kivaa pukkeja ja spurttejakin sieltä tuli, perus vapaapäivän jälkeen.. Zebbe sai vaan nauttia ihanasta auringosta tarhassaan. Huomenna sitten treenataan vähän ohjelmanpätkiä taas ja sunnuntaina sitten harjoituskisat :)

Meillä on älyttömän suuri määrä lähtijöitä,ja on ollut äärimmäisen vaikea saada tuomareita lisää kun oletin että lähtijöitä olisi ollut suurinpiirtein yhtä paljon kuin viimeksi että yksi tuomari olisi riittänyt, mutta nyt siis tarvitaan 3, yksi joka luokkaan. Valitettavasti ei saatu "koulutettua" tuomaria kuin vaan luokkaan 2, mutta luulen että pärjätään ihan hyvin silti, onneksi kyse on vaan harjoituskisoista niin toivon ja uskon että kaikkien pääasia on vaan tulla treenaamaan ratoja :) Tämän tyyppisiä kisoja voisi oikeasti järjestellä enemmänkin, harvoin pääsee esim harjoittelemaan PSG tasoista ohjelmaa muuta kuin oikeissa kisoissa ja se ei ehkä aina ole niin kiva aloittaa heti kansallisista, vaan on kiva vähän harjoitella tämän tyyppisissä tapahtumissa, sitten on kivempi lähteä oikeihin kisoihin kun tietää että asiat toimii ja on vähän rutiinia alla :) samahan pätee helpompiin luokkiin myös, aluekisojakin on niin vähän ainakin Pohjanmaalla että onhan se ihan kiva päästä harjoittelemaan niitä ratoja ennen kun oikeat kisat alkaa, meilläkin aloitetaan heti ensimmäiset kisat hallimestaruuksilla! No nyt on hyvä kun meille pääsee vähän treenaamaan kuitenkin :)


Inga kommentarer

Skicka en kommentar