Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 21 mars 2013

Tulevaisuudesta...


Tässä tuli mielestäni "helppo" ja kiva aihe josta mielellään kerron lisää :)


inkku21 mars 2013 20:04
Millaisena näet tulevaisuutesi hevosten osalta? tuutko aina asumaan kaupungissa,hepat täyshoito tallilla vai haaveiletko isosta maalaistalosta johon saat hepat omaan pihaan?
Haluatko pysyä ratsastajana vain vai kiinnostaako esim. valmentaminen?

Eli siis tulevaisuuden näkymistä :)

Mun ehdoton unelma on tulevaisuudessa asua maalla missä on oma talli pihassa ja toivottavasti myös oma maneesi :) eli en halua asua kaupungissa missään nimessä vaan ison talon maalla missä olis hepat omassa pihassa. Onneksi poikaystäväni on myös samoilla linjoilla ja hänkin on eläinten ystävä joten uskon että jos yhdessä pysytään niin rakennetaan kyllä maalle talo ja talli siihen viereen. Haluan kuitenkin asua tarpeeksi lähellä jotain isompaa kaupunkia, eli maksimissaan joku 30-40minuutin matka kaupunkiin, en halua kuitenkaan liikaa eristäytyä "sivistyneestä" yhteiskunnasta. Suomessa en halua asua ihan vaan sen takia koska täällä ei voi edistyä jos oikeasti haluaa panostaa 110% kilparatsastamiseen. Vaihtoehdot on Keski-Eurooppa ehkä lähinnä.

Eniten mua ehkä kiinnostaa hevosten kouluttaminen, mutta myös ehkä valmentaminen jossain määrin. Kaikista kivointa on kuitenkin tehdä töitä hevosten kanssa selästäpäin :)

Varustepostauksista oli tullut paljon toivomuksia joten lupaan tehdä sellaisen,tai ehkä pari,missä esittelen mun ja hevosten varusteet,niitä on järkyttävä määrä joten pitää varmaan jakaa ainakin kolmeen tai neljään eri osaan :D

2 kommentarer

  1. Jee tää oli kiva postaus ja varustepostausta innolla ootan myös, sun postaukset on aina vaan niin parhaita! :) mä ainakin olisin valmis tulemaan sun valmennukseen ;D

    SvaraRadera
  2. Toive olisi, et tekisit jonkun oikeen pitkän ja perusteellisen postauksen. Usein sun tekstit on vähän "tynkiä", välillä tosin se on mukavaakin ku ei oo niin raskasta luettavaa :) mutta tästäkin aiheesta ois saanu vaikka mitä aikaan, nyt jätti vähän kylmäksi!

    SvaraRadera