Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 4 mars 2013

Prix St Georges & Helppo A:2

Menin sittenkin molemmilla tänään maneesissa, ajattelin että otan sen palauttavan päivän huomenna koska keskiviikkona Cia tulee kuvaamaan kun ratsastan ohjelmia läpi, jeij :)

Ratsastin tänään myös ohjelmat läpi Zebben ja Hiltonin kanssa ja olin itse asiassa oikeen tyytyväinen!

Zebbe oli heti alusta tosi hyvin läpi oikealle mutta vasemmalle oli tänään hankala. Sain sen kuitenkin  pikkuhiljaa läpi kun tein paljon avoja ja voltteja vasemmalle. Päätin sitten ratsastaa yrjön läpi sen kanssa kun vielä pohdin tässä että meenkö sen sunnuntaina vai en. Oli varmaan paras yrjö minkä olen Zebben kanssa ikinä ratsastanut, ainut virhe tuli vaihdoissa joka kolmannella kun se lähti yhtäkkiä vaan vetämään :P tein sitten stopin ja käänsin diagonaalilta pois ja tein koko sarjan uudestaan, tällä kertaa onnistui oikeen hyvin :)
 Kaikista parasta tässä oli se että Zebbe ei lähtenyt niska jäykkänä kipittämään vaan pysyi mun luona lähes koko ohjelman läpi. Se pysyy siinä jos vaan itse muistan ratsastaa sitä jokaisella askeleella enkä anna sille yksinkertaisesti mahdollisuutta lähteä vaan painamaan omaa vauhtiaan. Helpompi sanottu kuin tehty ;) mutta yritin oikeen keskittyä siihen koko ohjelman aikana ja kyllä se auttoi,tosi paljon! Olin kaikista tyytyväisin piruetteihin, MOLEMMAT oli tänään ihan loistavat!!!

Hiltonin kanssa tein ensin vaan diagonaalit ja yritin jatkaa vastalaukassa mutta se on nyt niin kiinni niissä vaihdoissa että se lähtee itse diagonaalilla pomppimaan ja yrittää vaihtaa laukkoja ja pukitella ja kaiken näköistä :D laitoin sen sitten vaan matalempaan muotoon ja tein ne diagonaalit niin monta kertaa kunnes se lopetti pelleilyn ja ymmärsi että mä halusin vaan että se jatkaa suoraan eteen vastalaukassa. Tein sitten monta kierrosta vaan vastalaukkaa matalassa rennossa muodossa.

En pistänyt mitään painetta Hiltonin liikkumiseen tänään vaan mentiin ihan rennosti vaan aika pieniä askelia. Ratsastin sitten helppo A:2:sen läpi niin että se mielellään ottaisi vähän lyhyempiä askelia jotta ehtisin ratsastaa kaikki tiet hyvin ja tarkasti. Ohjelmassa ei ole mitään ongelmia, muuta kun ne täyskaarrot missä jatketaan vastalaukassa ;) mutta se teki ne oikeen hyvin joten en usko että se on ongelma kunhan jätetään vaihdot hyllylle nyt pariksi viikoksi.

3 kommentarer

 1. Hei taas,
  Voisitko siis kertoa kuinka esim. tuolta Calevosta tilataan = Kuinka maksu suoritetaan ja miten paketti tulee kotiin, kiitos!

  SvaraRadera
  Svar
  1. moi! Maksu suoritetaan joko luottokortilla tai esim nettipankin kautta etukäteen ja paketti tulee ihan normaalisti postissa :)

   Radera
 2. Moikka!

  Olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa ja tähän mennessä lähes kaikki postaukset ovat olleet todella mielenkiintoisia. Mukava seurata tavoitteellisen ratsastajan valmentautumista ja suhteellisen nuorten hevosten kehittymistä! :)

  Heittäisin tähän muutaman kysymyksen, vaikka menevätkin vähän off topic kyseisen postauksen suhteen.

  Olet kertonut opiskelevasi oikeustiedettä, mutta en ole mistään postauksesta tai kommenteista bongannut mihin oikeuden "lajiin" aiot suuntautua? Tarkoitan nyt lähinnä sitä, että kiinnostaako sinua yritysjuridiikka vai kenties finanssioikeus vai mikä? :) Terveisin kauppatieteiden opiskelija, joka lukee puolipakosta toisinaan kuivaakin kuivemmalta tuntuvaa kauppaoikeutta sivuaineena.. ;)

  Sitten haluaisin kuulla, että miten kauan sinulla yleensä menee aikaa tallilla? Jos joskus jaksat, niin voisit vaikka tehdä ihan postauksen siitä, mitä normaaleihin tallirutiineihisi kuuluu, miten paljon tallilla kuluu aikaa ja millaisia hevosesi ovat maasta käsin hoidettaessa/käsiteltäessä.

  Tsemppiä treenaamiseen ja kiitos mukavasta blogista! :)

  SvaraRadera