Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 15 mars 2013

We are ready to go!

Kamat on pakattuna ja odottaa valmiina, ja hepat on liikutettu.Molemmat oli oikeen tyytyväisiä tänään,Zebbe venytti hyvin liinassa ja pessoassa, olen virittänyt sen pessoan niin että se auttaa Zebbeä venyttämään itseään mahdollisimman paljon eteen alas ja nenä oikeen eteen. Hiltonin ratsastin tosi kevyeesti vaan eteen-alas, yritin vähän jumppailla sitä ympyröillä.

Sain myös pakattua tavarat valmiiks joten huomenna ne pitää vaan laittaa autoon. Käyn myös pesemässä hepat tuossa aamulla kun ainakin Zebbeä olisi turha tänään pestä ollenkaan kun se olisi huomenna  yhtä likainen taas ( se aina nukkuu sopivasti paskakasojen päällä naaman kanssa..)
Yövymme Kajaanissa ihan kisapaikan lähellä, oli mun mielestä joku ravitalli mutta tosi hyvä että saatiin yöksi karsinat kun ei oikeen viitti noin pitkää matkaa ajaa päivässä edes takas ja vielä kisata siinä välissä :P jos joku on tulossa Kajaaniin sunnuntaina katsomaan kisoja niin mun hevosista saa mielellään ottaa kuvia :D

10 kommentarer

 1. mitä mieltä olet kinnerpatista kouluhevosella? kannattaako ostaa jos hevosella(7v.) on lievää pattimuodostumaa alimmissa pattiraoissa, mutta muuten hevonen on laadukas, huippuluonteinen ja menestynyt hyvin kansallisella tasolla he A. zemppiä kisoihin!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hei!Tuohon on kyllä melkeen mahdotonta vastata näkemättä hevosta tai tietämättä siitä sen enempää. Spontaanisesti en ainakaan itse ikinä ostaisi noin nuorta hevosta jolla jo on kinnerpatti,koska myytäviä hevosia on niin paljon että varmasti löytyisi tuon ikäinen hevonen jolla on ns puhtaat paperit. Sitten se riippuu myös siitä mikä on budjetti ja mikä tuollaisen hevosen hinta on, haluaako ottaa riskin jne.. parasta on varmasti kysellä eri eläinlääkäreitten mielipiteitä, ei vaan yhden, ne osaa varmaan parhaiten auttaa :) kiitos ja tsemppiä sinulle hevosenostossa!

   Radera
 2. Hurjasti onnea kisoihin, sillä sitäkin tarvitaan = )...treenannut ainakin olet tunnollisesti sekä itsesi, että hepat!
  Ypäjän suunnalla nautitaan pitkistä maastoista ja auringosta, kun estekarkelot pitää maneesit varattuna, tosin on siellä aina otettu huomioon alueen muutkin ratsastajat ja mahdollisuus hallitreeniin on, mutta nyt pitää nauttia talven viimeisistä pikkupakkas/aurinkokeleistä.

  Ajelkaa varovasti ja kiva, että saitte yösijan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heippa! kiitos oikeen paljon, ja onnea tosiaan kyllä tarvitaan :) Nyt on kyllä ollut ihan superhienot kelit kun aurinko on paistanut pari päivää putkeen, kannattaa kyllä nauttia tästä koska pian varmaan alkaa loskakelit ennenkun kevät saapuu kunnolla :)

   Radera
 3. Tsemppiä kisoihin :-)

  Onko pojilla W-Profilen superpaksut fleecet?
  Katselin juuri niitä, ja mietin, sopisivatko valmennusreissuille joka tarkoitukseen (kuivatukseen, matkan ajaksi villaloimen alle ja satulan päälle alku- ja varsinkin loppukäynteihin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos,sitä tarvitaan :) Ei itse asiassa ole w-profilen yhtäkään loimea mulla :P tuo golden stripe joka on kuvissa on eskadronin villaloimi ja se on ihan superi!

   Radera
 4. Höh, odotin näkeväni Zebben espoossa perjantaina mutta eipä näy ainakaan lähtölistoissa :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Valitettavasti ei oikeen tunnu vielä siltä että ollaan valmiita starttaamaan yrjöä Zebben kanssa vielä kaikkien satula- ja selkäongelmien jälkeen, enkä halua taas masentua alle 60% tuloksilla sen kanssa joten odotetaan vielä vähän että saadaan heppa kulkemaan vähän paremmin :) Olen kyllä vähän suunnitellut huhtikuussa että joko Vihtiin vai Ponihakaan voisi mennä ;)

   Radera
 5. Tuo hilton on ihan mielettömän komeeee!todella karismaattinen,elastinen ja hellyttävä heponen!tsemppiä valmennuksiin ja kisoihin toivottavasti menestytte hyvin!

  SvaraRadera
 6. Onko teillä monen tunnin matka Kajaniin? (:

  SvaraRadera