Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 28 mars 2013

Pääsiäinen Helsingissä

Just päästiin tielle, matka kohti Helsinkiä. Oli pakko päästä pois kotoa pariksi päiväksi ja nollata aivoja :p kaikki mökit ja hotellit oli ihan täynnä kaikissa laskettelupaikoissa joten jouduttiin tekemään hätäratkaisu ja varattiin hotelli pariksi yöksi hesasta :)
Kävin aamupvästä ratsastamassa Hiltonin vielä, ja oli ihan ylisuper hyvä treeni!! Keskityin taas vaan vaihtoihin, aluksi se taas vaan pomppi ja kuumeni ja potkas aika lujaa seinään kerran mutta taisi säikähtää sitä kun sen jälkeen pukittelu loppui :D heti kun sain sen rentoutumaan laukassa ja pystyin ratsastamaan diagonaalilinjat ilman että se kuumeni pystyin myös tekemään puhtaita rauhallisia vaihtoja :) ja niitä vaihtoja tuli vaikka kuinka monta puhdasta ja eri linjoilla! Parasta on tehdä ne keskihalkaisijalla kohti peiliä koska siinä voin tarkkailla että se on suora ja vaihtaa varmasti puhtaasti. Kunhan pstään kotiin niin Cia tulee kuvaamaan kun haluan nähdä ne vaihdot ja tietty näyttää myös teille :) olen kyllä super iloinen että ne vaihdot nyt loksahti :)
Cia kävi juoksuttamassa Zebben pessoalla ja huomenna se käy ratsastamassa molemmat pojat ja la niillä on täysin vapaa päivä.
Kävin muuten agrimarketissa ostamassa rehuja ja löysin ihan sairaan hienot riimut pojille, Zebbelle sininen ja Hiltonille ruskea :)
Ei muuta kun oikeen mukavaa pääsiäistä!!!2 kommentarer

  1. Zebbe on hirmu söpö vikassa kuvassa <3

    SvaraRadera
  2. Söpöt riimut!:-)mukavaa pääsiäistä!

    SvaraRadera