Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 3 mars 2013

Spring/Summer collections 2013

Ihanat nää sunnuntait kun on aikaa tehdä kaikkea turhaa ;) Vaikka me ollaan tosiaan ipvän jatkettu suursiivousta poikaystävän kanssa, ihanaa kun vihdoin saa heitettyä kaiken turhan pihalle!! Mutta illalla tuli niin järkyttävän väsy että en oikeesti pystynyt pitämään enää silmiä auki joten nukahdin suu auki sohvalle melkeen tunniksi.. hups :P heräsin aika aikasin tänään aamulla ja yöllä heräsin ja oli sen jälkeen vaikea saada taas nukuttua, joten varmaan sen takia niin järkyttävä väsy.. Lupaan muuten laittaa frakista ja Spooksin kisatakista vielä kuvat mutta en vaan vielä ole ehtinyt! Tässä kuitenkin pieni valikoima mun lemppareista kevään ratsastusvaatemallistoista:

Eurostar:

Nämä housut on ihan must-have!! Eurostar Laureta

Takki, Eurostar Paloma
Pikeur:

Pikeur Estelle
Pikeur Lavita
Pikeur Silja - tämäkin must-have!!
Kingsland:

Kingsland Karen, ihanat housut!

Kingsland Alexandra

2 kommentarer

  1. Hei,
    Pakko kysyä että kun tilaat esim. tuolta Calevosta niin minkä kautta se paketti tulee sinulle? Tuleeko se postiin vai?? En ole koskaan tilannut mitään ulkomailta!

    SvaraRadera
  2. Sivukommenttina tähän että divoza.com toimittaa ainakin FedExillä, eli rekalla tulee pihaan asti, paras jättää ainakin toimiva puhelinnumero ja olla lähistöllä vastaanottopäivänä!

    SvaraRadera