Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 12 mars 2013

Synkät kelit...

Ärsyttävää kun taas tuli oikeen talvikelit, meilläpäin on satanut lunta runsaasti ja muutenkin kylmää ja ahdistavaa. Missä se kevät?? Mäkin vähän sairastuin su:n kisojen jälkeen ja eilinen ja tämä päivä vietetty lähes kokonaan sohvalla peiton alla,mutta tänään kävin juoksuttamassa hepat,eilen niillä oli molemmilla vapaapäivä.
Zebbe liikkui superhyvin liinassa pessoa päällä, sain sen oikeen rennoksi ja se venytti todella hyvin eteen alas, joten teki varmasti tosi hyvää sen selälle! Hilton oli sitten aika energinen ja pomppi jonkin verran mutta liikkui sekin hyvin :) Huomenna pakko olla terve jotta pääsen treenaamaan! Hiltonin kanssa pitäisi vastalaukkoja katsella sekä keskiaskellajit ja siirtymiset, ja nuo 10metrin voltit. Zebben kanssa on vaan pääpaino niskan ja ylälinjan rentoudessa... En tajua miten joku noin yksinkertainen perusjuttu voi olla sille hevoselle niin vaikeaa. Tuon jutun yli ollaan päästy Hiltonin kanssa jo kauan sitten, ja se on kuitenkin kaksi vuotta nuorempi!! Huoh, ei vissiin kaikki hepat voi olla yhtä helppoja kun Hilton ;)

5 kommentarer

 1. Jahas, me saimme tänne Ypäjälle sellaiset "pyryn rippeet", eli ihan vähän tuuli ja pyrytti. Nyt, kun olit kisoissa, niin miten verkkaat sun hepat? Kuinka kauan + mitä teet?? = )...toki tuo on hevoskohtaista, mutta ihan kiva saada jotakin vinkkejä.
  Kyllä se kevät tulee...ensi viikolla on jo oripäivät ja monet hepat on vähän villejä välillä.
  Toivotaan pitkää kesää, kun oli pitkä talvi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. no nythän meillä oli ainut mahdollisuus verkata maneesissa ryhmittäin, joten otin Hiltonin ulos 15min ennen verkkaryhmän alkua ja kävelytin sitä siinä sen 15min,sitten varsinaisessa verkassa oli vaan 10min aikaa joten tosi lyhyt verkka missä ratsastin kevyttä ravia ensin pari minuuttia jonka jälkeen vähän laukkaa ja näytin sille tuomaripäätyä jne, ja sitten parit viimeiset minuutit nostin sen "kisamuotoon" ja yritin saada vähän enemmän energiaa takajalkoihin. Zebben kanssa saatiin verkata 20min, ja olin ennen sitä kävellyt myös n 15min ulkona. Sen kanssa tein pidemmän aikaa eteen-alas verkkaa ja sitten paljon siirtymisiä ja lopuksi vähän ohjelmanpätkiä :) kajaanissa pääsen tekemään normiverkan kun siellä on erillinen maneesi verryttelyä varten joten voin siitä selostaa paremmin miten sen tein :) joo nyt todellakin saisi se kevät ja kesä tulla mä masennun muuten pian :D

   Radera
 2. Onpas harvinaisen onnistunut maneesikuva! :) Yleensä kun tahtovat olla niin pimeitä ja helposti myös rakeisia. :/ Oliko hoitajasi kuvaamassa vai joku muu? Hilton on muuten ihan supermagea tuossa kuvassa ja toki muutenkin! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Juu, tuo Vaasan Hevosurheilu otti tuon kuvan, niillä on varmaan aika huvät kamerat sun muut ;)

   Radera
 3. Eiku vaasan urheilukuvaus vai mikä sen nimi nyt oli :D

  SvaraRadera