Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 3 maj 2013

Hello friday!

Oikeen tervetullut perjantai ja viikonloppu minun puolesta ;) Hirveen stressaava viikko ja paljon tekemistä ollut. Onneksi on tullut jonkin verran opintopisteitäkin weboodiin, jee aina kivaa ;) ja eka palkka uudesta työpaikasta tuleekin ensi viikolla!

Hilton oli vieläkin tänään aika "löysä" ja hidas, mutta hieman parempi kuin eilen. Nyt kyllä tuntee sen kuinka iso se hevonen on, sille ei kyllä tee hyvää pidemmät lomat, tai ainakin kestää jonkin aikaa ennenkuin sen saa taas viritettyä ;) toisaalta se myös tarvitsee palautuslomia joten pitää vaan kestää nämä parit päivät ennen kuin se taas "käynnistyy". Tein tänään ravissa sulkuja ja avoja, sulut sekä pitkällä sivulla niinkuin ne tulee vaativa B:0:ssa sekä diagonaalilla. Tuntui että se taipui nyt paremmin kuin ennen lomaa joten se oli kiva! Tein myös vähän vaihtoja ja nekin sujui oikeen hyvin tänään, nyt saatiin vähän enemmän niitä puhtaita vaihtoja kehiin ;) Tein aika lyhyen treenin kun se tuntui väsyvän nopeasti. Mieluummin teen lyhyeen mutta tehokkaan treenin sen kanssa jotta pysyy virkeenä.

Zebbe oli jotenkin tosi ihana tänään, oli todella pehmeä ja hyvin selän yli, vaikka välillä se innostui liikaa ja halusi vähän juosta menemään. Tein paljon siirtymisiä ja pysähdyksiä ja siitä sen pitää lähteä liikkeelle isosti ja selkä ylhäällä, tämä harjoitus on superhyvä Zebbelle! Oli ihan pakko tehdä vähän ykkösiä vielä, sujui oikeen hyvin tehtiin diagonaalilla 5 vaihtoa peräkkäin!! Tein ensin kakkoset pitkällä sivulla, pari kertaa se lähti vähän "alta" pois kun innostui ja silloin tuli parit viimeiset vaihdot joka kolmannella, mutta sain asian hyvin korjattua ja diagonaalilla se tekee aina puhtaasti ja avuilta, jotenkin se pääsee luisumaan pitkällä sivulla kun teen silloin tietenkin myös paljon enemmän vaihtoja peräkkäin... Mutta kaiken kaikkiaan supertyytyväinen! Löysäsin myös kankiketjua yhdellä reiällä ja oli ehkä senkin takia nyt paljon parempi suustaan? jotenkin paljon rennompi ja paremmin läpi. Ratsastin myös tänään taas ilman kannuksia ja se toimii aina silloin parhaiten :P

Huomenna ratsastan vielä molemmat pojat ja illalla ne kengitetään. Mun poikaystävän isot 30-vuotisjuhlat alkaa huomenna iltapäivällä sitten joten koko ilta ja yö menee sitten juhlimiseen, hyvää ruokaa luvassa ja mainiota seuraa joten odotan innolla! Kävin tänään myös ostamassa uuden mekon huomista varten :)

Kivaa viikonloppua kaikille lukijoille!!

2 kommentarer

 1. Hei.
  Kirjoitin pienen esittelyn/arvostelun blogistasi omaani. Se ei ole kauhean pitkä, mutta varmaan sinulle ihan mukavaa palautetta.

  Hyvää kilpaulukautta ja kiitos ihanasta blogista! Tämä saa minut uskomaan joka päivä että minullakin mahdollisuus kehittyä eteenpäin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hei! Voi kiitos oikeen paljon kyllä lämmitti lukea tuo :) oikeen hyvää kevättä teille :)

   Radera