Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 7 maj 2013

Tiistai

Väsynyt olo tänään, mentiin eilen myöhään nukkumaan kun jäätiin katsomaan leffaa The Green Mile,ihan superihana leffa suosittelen ellette ole jo sitä nähneet :) 

Zebbe oli eilen aika väsyneen oloinen joten päätin antaa sille tänään vapaapäivän, käytiin illalla pienellä kävelylenkillä vaan. Hiltonin juoksutin ja huomenna jatketaan taas! 

Sain myös maksettua ilmoittautumiseni nyt Lohjan kisoihin kun löytyi pitkän etsinnän jälkeen hepoille tallipaikat yöksi 17-18.5 noin 12km kisapaikalta, jess (ei meinannu millään löytyä mistään karsinoita) :)

Taidan kuitenkin nyt ratsastaa Zebbeä hieman kevyeemmin jotta se pysyisi mahdollisemman energisenä ja iloisena sunnuntaihin asti. Toki nyt kun se on työskennellyt niin hyvin ja liikkuu niin oikeen päin niin se on myös sille raskasta joten pitää muistaa ettei tee silloin liikaa ettei se väsy :) Torstaina ratsastan ohjelman vielä kokonaisuudessaan läpi mutta muut päivät yritän vaan vähän jumpata ja pitää sitä hyvällä mielellä! Hirveesti ei enää tässä vaiheessa voi asioita parantaa, vaan mieluummin pitää hevonen hyvällä tuulella ja sen itseluottamus mahdollisimman korkealla! Onneksi Lohjalla mennään sitten PSG-luokka niin silloin onkin vähän helpompi ohjelma tiedossa taas :)


Inga kommentarer

Skicka en kommentar