Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 19 maj 2013

Valtava määrä kuvia Lohjalta!

Minulla oli mahtavaa apua mukana Lohjalla kun Natalie oli mukana auttamassa ja otti myös paljon tosi hienoja kuvia :) Minulla jäi tuomarinpaperit ilmeisesti traileriin joten analysoin ne vielä tässä myöhemmin. Kuitenkin oli todella hienoa se että tuomarit olivat todella hyvin samoilla linjoilla, piste-erot heittivät ihan vaan parillä pisteillä enintään ja se on kaikista ihaninta! Koska silloin tietää että pisteet ovat olleet oikeat! Ja muutenkin olin eilen täysin samaa mieltä tuomareitten kommenttien kanssa. Se motivoi todella paljon koska tuntuu että itsekkin silloin vähän tietää mitä tekee. Ei ole mitään turhauttavampaa kun olla ihan eri mieltä tuomarin kanssa koska silloin menee kyllä itse ihan sekaisin. Puhumattakaan siitä kun tulee isoja piste-eroja (!!!). Mutta nyt tosiaan oli todella hyvää tuomarointia mielestäni ja nyt olen todella motivoitunut lähteä parantamaan varsinkin mun ja Zebben suoritusta! Nelossijaan oli vain 7,5 pistettä ja jos se olisi vaan kootusta käynnistä saanut hyväksytyt numerot niin se olisi yltänyt sinne! Nythän se ei tietenkään sitä tehnyt ja tuo 7 sija oli ihan ansaittu mutta mielestäni on tosi hyvä laskea pisteitä noin niin tietää jotenkin konkreettisesti missä olisi ollut jos joku kohta joka on vaikea olisi mennyt edes hyväksytysti :P nythän se sai koko käyntiohjelmasta huonoja numeroita joten jos sen käynti nyt saadaan kuosiin niin prosentit tulevat nousemaan todella paljon! Koko laukkaohjelma oli pisteiltään yli 65% joten siinämeillä sujuu hyvin. Ravissa täytyy vielä parantaa ja sen tiedän kyllä itsekkin. Joten nyt tiedän mihin panostetaan Zebben kanssa seuraavat 3 viikkoa ennen Iisalmen kisoja! Siellä sitten PSG-luokkia molemmille päiville,ihanaa!

Hiltonin kanssa ei oikeen auta kun että lisää voimaa sille reppanalle, kävi oikeen sääliksi sitä kun se oli ihan loppuslut tosiaan jo ennen kun olin edes päässyt sen selkään ja oli oikeen tuskaa ratsastaa sillä kun se oli niiiiiiin raskas ja kun selkä ja takajalat ei oikeen toimi niin arvatkaa kuinka mahdotonta sen ravissa on istuia :P ... Veikkaan että se stressasi tuota reissua niin paljon nyt että se vei sen kaikki voimat. Se nyt ei ole kisannut todellakaan paljon elämässään ja nyt ollut pitkä paussi talven yli joten ihan ymmärrettävää.  Ja oli myös ihan järkyttävän kuuma ja painostava ilma joka sekin vaikuttaa enemmän noin isoon hevoseen. Kuitenkin oli todella kiva huomata että vaikka Hilton tekee ihan supersurkean suorituksen niin sen "alin taso" on tuossa 60%, ja se oli kuitenkin kuudes nyt. Finaaliinhan pääsee 5 parasta joten meillä on kaikki mahikset vielä päästä sinne, jos se tekee hyvän suorituksen (lue: jaksaa liikkua :P) niin se on ihan takuuvarmasti siellä kärkisijoilla :)
Onneksi sillä on Zebbe mukana "turvana" joka varmasti opettaa sille että ei tarvi stressata, Zebbe on oikeesti niin ihanan rento ja nauttii oikeen reissaamisesta joten on hyvä esimerkki Hiltonille. Pohdin tässä josko lähtisin silti ensi su Luvialle kansallisiin, siellä olisi he A Kenttäkilp.ohj nro 6, olisi kyllä hyvä ohjelma Hiltonille ja pääsis vähän taas reissaamaan,sinne onkin onneksi vain 1,5 tunnin matka joten olisi todella lähellä. Tänään on viimeinen ilm.pvä joten pohdin vielä iltaan miten teen :)

Kiuruveden kisat jää nyt tosiaan väliin kun tuntuu että haluan nyt vähän miettiä ja treenata ja varsinkin parantaa Zebben käyntiä ja antaa Hiltonille vähän "hengähdystaukoa" kun tämä reissu oli sille niin rankka.

Mutta tässä näitä kuvia nyt vielä :) :

Hilton:
Joku kyseli joskus miten saa nutturan mahtumaan kypärän alle, ja hyvinhän se sinne mahtuu, mullakin on tosi iso nuttura ja paksut pitkät hiukset ja silti mahtuu hyvin :)

Zebbe:


8 kommentarer

 1. aai hei tuutte iisalmeen kisoihin! :) minä oon jo kameran kanssa valmiina täällä:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. No ni kuulostaa hyvältä :)

   Radera
 2. Hilton on aivan kun pieni Totilas! :) On ne niin komeita!

  SvaraRadera
  Svar
  1. hehe on kyllä vähän samaa näköä oon samaa mieltä :P

   Radera
 3. Tästä nuttura asiasta kyselisin, eli mihin sä laitat hiukset, jotka jää "yli" donitsista? Mullakin on pitkät ja paksut hiukset, ja niiden kieputtaminen donitsin ympärille on tosi raskasta(eikä tulos ole kaunenin mahdollinen). Onko sulla tähän joku kikka, vai oletko vaan taitava nutturantekijä? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. kyllä mä vaan pyöritän ne sen nutturan ympärille, yritän laittaa vähän löysemmälle eli ei niin kireälle ja sitten vaan miljoonaa pinniä siihen että pysyy :)

   Radera
 4. Hienoja poikia molemmat ja sinulla hyvä asenne: tarpeeksi rauhallinen, mutta periksi antamaton :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos :) hehe juu tässä lajissa pitää olla aika periksi antamaton jos haluaa joskus pärjätä, kun ei ihan helppoa ole ja paljon tulee vastoinkäymisiä ;)

   Radera