Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 6 maj 2013

Shoppailut

Tuli muuten Calevosta paketti viime viikolla josta olen unohtanut kertoa :) tuotevinkkinä täytyy ehdottomasti ylistää Calevon omia bootseja, tilasin nyt 2kpl mustaa ja 2 kpl valkoista bootsia. Valitettavasti heillä on vain kokoon XL eli Zebbelle menee nuo mutta Hiltonille hieman pieniksi jää.. En kyllä enää tilaa Eskadronin bootseja koska nämä Calevon omat ovat mielestäni paljon paremmat ja myös paljon halvemmat, win-win situation ;)Calevon omat pintelipatjat ovat myös todella hyvät, joten tilasin 4kpl lisää valkoisia ja 4 kpl mustia, tottakai ne isoimmat ;)


Sitten oli ihan pakko ostaa Pikeurin kevät/kesäuutuus housut, Piana, kuvasta poiketen mun omat on ruskeat, tosi mukavat ja hienot housut!
Ja uudet kisahousut kontrastivärillä, Pikeur Lucinda white/grey, tämä malli on mun lempimalli housuista!


Hanskoja ei voi ikinä olla liikaa,tästä mallista tykkään, ja Roeckl on se ainoa oikea valinta mulle,tilasin nuo ruskeat tällä kertaa,siniset löytyy jo :)

Ja sitten Zebbelle piti vielä tilata uusi satulavyö kun olen käyttänyt vain yhtä vyötä molemmille hevosille, olen tosi paljon tykännyt tästä Stubbenin kouluvyöstä (ilman joustoja) joten ostin samanlaisen,voin lämpimästi suositella tuo mikä minulla jo oli on 7 vuotta vanha ja ihan kuin uusi vielä! Hauskaa tässä on se että Zebbelle menee 55cm vyö :PSiiten vielä tilasin Horzen kautta Christin lampaankarvan, Zebbe on tykännyt tästä todella paljon joten oli hyvä ostos! antaa tosi hyvin tilaa selkärangalle ja on mukavan pehmeä hevosen selälle.
17 kommentarer

 1. Jääkö kovinkin paljon Hiltonille noi calevon bootsit pieniksi? Itsellä Hiltonin kokoluokkaa oleva hevonen ja noita bootseja vähän himoitsisin, mutta turha lähteä tilaamaan jos liian pienet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. No eipä oikeastaan, kyllä mä voin käyttää niitä hiltonille mutta kyllä näkee että ne on vähän pienet mutta ei nyt pahasti :) mä tykkään ku bootsit on iisot et voi olla et joku muu tykkää et toi xl on ihan sopiva hiltonille :)

   Radera
 2. No, ihan hyödyllisiä arkitavaroita, pääosin = ), olit hankkinut. Alemmassa kirjoituksessa on kuva pintelöinnistä...ok, ymmärrän takajalkojen yli tulevat patjat, ne ajaa ilmeisesti vähän kuin bootisen virkaa?!? Pysyykö pinteli hyvin paikallaan, kun noin laitat?
  Etujalkojen pintelöinnistä...mikä idea on jättää patjaa näkyviin, nykyisin moni tekee noin? Ennen vanhaan nimenomaan korostettiin, että mitään kautta ei saisi antaa mahdollisuutta hiekalle tms. joutua patjan kautta hevosen ihoa vasten.

  Kovasti peukkuja pidetään teille kisoihin, silloin on kiva lähteä matkaan, kun tietää, että voi vaikka voittaa! = )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mä tykkään käyttää noita isoja patjoja eikä ole kertaakaan jäänyt hiekkaa patjan ja jalan väliin..pienemmät patjat ovat ihan liian pienet enkä halua laittaa pinteliä patjan yli. Tämä nyt on mun tyyli pintelöidä ja toimii hyvin, Saksassa olen tämän tyylin oppinut siellä moni pintelöi tällä tavalla, ja on vielä oudompiakin tapoja miten ne siellä pintelöi ;)

   kiitos, mutta meillä ei ole kyllä lähelläkään mitään voittomahiksia mutta silti se on kiva lähteä kisaamaan ja nostamaan meidän tasoa, kokemusta hakemaan !

   Radera
 3. Noi pikeurin pianat on aivan hienot, pisti silmään hippoksessa tuo kuva! Täytyy itsekin hommata nuo, punaisena kenties...

  SvaraRadera
 4. Noi pikeurin pianat on super hienot, pisti silmään hippoksessa tuo kuva! Täytyy itsekin hommata nuo, punaisena kenties...

  SvaraRadera
 5. Noi pikeurin pianat on super hienot, pisti silmään hippoksessa tuo kuva! Täytyy itsekin hommata nuo, punaisena kenties...

  SvaraRadera
  Svar
  1. ne onkyllä, ja nuo punaiset on myös tosi hienot :)

   Radera
 6. Sulla on ainakin manii. Oispa mullakin. :)

  SvaraRadera
 7. Hienoja juttuja oot ostanu! Kauan Calevolta on yleensä mennyt toimituksessa? Itsekkin olen ajatellut laittaa sinne tilausta :)

  Hilton ja Zebbe on upeita heppoja ja sun blogi tuo valtavaa motivaatiota omaankin harjoitteluun! Kiitos siitä :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. yleensä menee noin parisen viikkoa, riippuen onko kaikki tuotteet valmiina (yleensä joku tuote on loppu ja sitten riippuu tosi paljon kauanko kestää tilata valmistajalta). Ja kiitos oikeen paljon onpa kiva kuulla ja hyvä että tästä saa motivaatiota myös :)

   Radera
 8. Juu, olen katsellut ainakin Sprehe Kristinan hepalla samalla tavalla, kuin sulla pintelit!
  Ok, ette sitten voita ;-), mutta ymmärsin, että aika kivoilla fiiliksillä lähdet kisaamaan, joten se kai onkin pääasia, että luokka tuntuu oikealle.
  Turvallista matkaa = )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe no olishan se kiva mutta sen vertan realisti olen että tiedän että sellaista ihmettä ei tuossa joukossa tapahdu ;) mutta tosiaan jos vertaa siihen mikä fiilis oli vuosi sitten ennen psg debyyttiä niin nyt tuntuu paaaljon paremmalta ja siltä että osataan oikeasti kaikki liikkeet oikeen hyvin :) joten tosi kiva lähteä kisaamaan kyllä :)

   Radera
 9. voitko tehdä vaik kuvapostauksen siitä kuinka pintelöit :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eiköhän niistä ratsastuskuvista nää aika hyvin ? :)

   Radera
 10. Osaatko sanoa ovatko nuo Pianat kooltaan samanlaiset kuin esim. Luganat? Tekisi mieli Calevolta tilata, mutta koko vähän arveluttaa...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mä tilasin ainakin koon 72 niinkuin myös käytän luganassa ja lucindassa sitä kokoa ja hyvin sopi :)

   Radera