Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 23 maj 2013

Pitkä ja tapahtumarikas päivä!

Onpas ollut ihana päivä tänään :) aloitin päivän kirjoittamalla 4 tunnin tentin.. sen jälkeen olen viettänyt peräti 7 tuntia tallilla :P aloitin ratsastamalla hevoset jotka olivat molemmat todella hyvät tänään!! Oli oikeen ilo ratsastaa molemmat hepat tänään :) Zebben sain tosi hienoksi ravissa kun ensin työstin sitä paljon käynnissä ja tein enimmäkseen vaan ravi-käynti siirtymisiä niin että se käynti pysyisi puhtaana ihan koko ajan. Sujui oikeastaan oikeen hyvin tänään :)
Hilton teki hyvät vastalaukkakaaret ja hienot lisäykset sekä väistöt. Ratsastuksen jälkeen hepat pääsi suihkuun ja sitten osteopati Tiina Meiseri tuli hoitamaan hepat :)

Ensin oli Hilton jossa ei oikeastaan ollut mitään sanottavaa, vähän se oli "arka" satulan takakaaren kohdalta, ei ihme kun se on kulkenut Zebben satulalla. Tästä ilouutinen tuli tänään Ettanilta että Hiltonin satula on nyt Helsingissä ja saan sen lauantaina Vaasaan, aikas ihanaa kun pääsen sitten kisoihin sen uudella satulalla ;) eikä tarvitse enää huolehtia että sen selkä kärsii väärästä satulasta..

Zebbellä on yliliikkuvat nivelet ja kävelee sen takia vähän hassusti takajaloillaan,vähän kuin se olisi "humalassa". Sillä oli muuten nyt selkä oikeen hyvässä kunnossa (!!!) niska oli paljon parempi kuin viimeksi mutta vielä se on vähän jäykkä ja tulee varmaan aina olemaan. Se on onneksi kuitenkin ratsastaessa niskastaan nyt niin hyvä että en voi kyllä valittaa :) hassua olikin se että sen vasen korva oli aika jumissa :D muuten molemmilla hevosilla oli tosi hyvin lihaksia oikeissa paikoissa joka viittaa siihen että he työskentelevät oikeen mikä on tietenkin tosi kiva kuulla :)

Huomenna Hilton pääsee vähän maastoilemaan Cian kanssa ja me keksitään Zebben kanssa myös jotain hauskaa :)
 Alla myös pari kuvaa meidän fotosessiosta maaliskuusta, mitäs tykkäätte ( stylistina olivat Ivonne Ruiz Olate, Ulrika Stoor, Kira Simberg ja kuvaaja Jonas Udd)
Zebben kanssa metsäkävelyllä hoidn jälkeen, poika tyytyväinen < 3 pääsi sitten vielä vähän syömään vihreetä :)


Mun maailman paras poikaystävä on asentanut mulle pesukoneen autotalliin jota saan siis käyttää vaan hevoskamojen pesuun < 3 olen jo varmaan 10 pyykkiä pessyt yhden vuorokauden sisällä :P


4 kommentarer

 1. Todella ihanat kuvat! Talvi on kaunista.

  SvaraRadera
 2. Kuvan laatu on vähän rakeinen, mutta olet kyllä ihan mielettömän kaunis!

  SvaraRadera
 3. Mikä satulamerkki sulla olikaan hevosilla käytössä? Onko sun hevosten selät suoria/kaarevia/leveitä/kapeita minkälaisia? Täytyykö kiinnittää erityishuomioita johonkin tai ovatko 'normiselkiä'? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Childeric mittatilauksena joten satulat teetwtty just selän mukaan :)

   Radera