Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 26 maj 2013

Voitto ja toinen sija!

Kisat meni tänään oikeen mukavasti Luvialla. Hilton oli PALJON parempi nyt ratsastaa radalla kuin kaksi viimeiset kisat, se liikkui nyt eteen ja oli kivasti mun mukana. Vastalaukkakaaret tuotti hieman ongelmia sekä minun kyky lukea ohjelmaa.. menetettiin ehkä noin 6-7 pistettä kun nostin lopussa oikean laukan vaikka piti nostaa vasen keskihalkaisijalla ennen lopputervehdyästä. Noh ei se nyt niin tarkkaa ole kun oli vain avoin he A,tärkeintä ja minun tavoite oli saada Hiltoniin enemmän energiaa takajalkoihin ja että sitä pystyi vähän normaalimmin ratsastaa. Ja siihen tavoitteeseen päästiin ja tuloksena toinen sija yli 20 lähdön joukossa joten ei paha ollenkaan!!
Zebben kanssa oli selkeä tavoite, saada käynti puhtaaksi radalla... ja me onnistuttiin siinä!!! Miettikää mikä fiilis kun se viime viikolla Lohjalla sekä Porvoossa käveli passimaisesti kootussa käynnissä mutta nyt se oli puhdasta! Vielä tuli kommenttia että kiireistä mutta saatiin myös ennätyspisteet lisätystä käynnistä 7,5 ! Täytyy sanoa että ohjelma meni muuten aika huonost, olin tyytyväinen ravin tahtiin sekä kolmikaariseen kiemurauraan missä tehdään vaihdot keskihalkaisijaa ylittäessä, mutta vaihdot keskilaukkojen jälkeen olivat todella huonot, oli vissiin epäpuhdas toinen ja sitä ei kyllä todellakaan saisi enää tapahtua, Zebbellä on laukanvaihdot niin helpot että nyt tuli kyllä moka. Vika oli itsessäni kun lähetin sitä liikaa eteen keskilaukassa ja kun ei ole tottunut ratsastamaan lyhyeellä radalla niin aidat tuli liian nopeasti vastaan niin piti liian nopeasti jarruttaa ja vaihtaa.. Noh enää ei toivon mukaan tarvitse ratsastaa lyhyeellä radalla :P Zebbe sitten tosiaan voitti koko luokan < 3 ihanaa että sen kanssa rupeaa nyt sujumaan olen niin onnellinen :) nyt vaan lisää treeniä käyntiin ja kahden viikon päästä saadaan startata 2kpl PSG viikonlopun aikana, odotan innolla!!


Nyt nukkumaan, öitä :)

8 kommentarer

 1. Vautsi, paljon onnea :)

  Menetkö Finnderbyyn?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) mietin kyllä jos torstaina starttaisin psg-luokassa Zebben kanssa mutta olemme myös menossa Iisalmeen la-su joten en tiedä onko liian rankkaa Zebbelle :/ mietin vielä tämän pvän, finnderby olis niin mahtava kokemus kyllä!

   Radera
 2. Miksi sulla on romaani suoraan hevosta vasten eikä huovan ja satulan välissä? Mietin vaan että onko siihen joku syy? Paljon Tsemppiä kisoihin!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se on sen takia kun Zebbe sai tuossa talvella 3 täytettyä talirauhasta siinä satulan alla ja tuo lampaankarva suoraan "ihoa vasten" auttaa ettei niitä tulisi enemmän joten sen takia vaan :)

   Radera
 3. Onnea!! :) harmi kun oli muuta menoa, olisin halunnut nähdä suorituksesi livenä....

  SvaraRadera
 4. Hienoa, paljon onnea molemmille hevosille ja tietysti ratsastajalle! :)

  SvaraRadera
 5. Paljon onnea taas, mahtavaa! Tätä se ahkerointi teettää :)

  SvaraRadera
 6. Onnittelut! Hilton näyttää todella hienolle noissa kuvissa. Siitä tulee vielä hieno = )

  SvaraRadera