Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 14 maj 2013

Päästiin kotiin, nyt katse kohti tulevaa!

Auto saatiin korjattua ja kotiin päästiin tänään myöhään illalla. Nyt ei auta muu kuin ajatella tulevaa eli lauantain kisoja Lohjalla ja yrittää parantaa eilisestä. Onneksi ratsastetaan hieman helpompi luokka nyt kuitenkin. Minun ongelma on lähinnä se että esim eilen sain Zebben niin superisti kulkemaan verkassa mutta sitten homma levähti käsiin kun pääsin radalle, ja ratsastin huolettomasti enkä saanut pidettyä hevosta tarpeeksi takajaloillaan. Tähän täytyy tulla muutos koska on täysin itsestäni kiinni. mielestäni Antti oli kirjoittanut asian hyvin loppukommentteissaan kun kirjoitti että miksi ottaa turhaan pisteitä pois hienolta hevoselta ratsastamalla huolettomat tiet? Täysin oikeassa hän on ja minähän kirjoitin tästä jo ennen kisoja että minun täytyy ratsastaa huolellisemmat tiet. Osaan kyllä tehdä tämän helpoimmissa luokissa mutta sit kun tulee näitä vaikeimpia liikkeitä niin meen vähän lukkoon ja keskityn liikaa siihen että saan ne vaan suoritettua läpi että unohdan olla muissa "helpoissa" asioissa tarkka,eli ratsastaa oikeassa kohdassa,pisteestä pisteeseen,kulmat,jne. Lupaan yrittää keskittyä tähän asiaan täysin lauantaina!! Huomasin myös että tein liian pitkän verkan Zebbelle koska se väsähti. Pitää ehkä yrittää verkassa ratsastaa vain 70% teholla ja vasta radalle virittää hevonen siihen 100%:iin jotta se jaksaa radan läpi parhaimmillaan.

Muuten täytyy kyllä olla todella tyytyväinen siihen että sain elämäni ekasta intteristä yhdeltä tuomarilta melkein 62% ja toiselta melkeen 60%. Antti oli Joulukuussa antanut mulle ja Zebbelle PSG:sta 54% ja nyt saatiin intteristä 61.8% joten se jo kertoo että edistystä on tapahtunut :) nyt vaan otetaan kritiikki rakentavana ja lauantaina lupaan ratsastaa paremmin!!

Tässä vielä vähän kuvia(silinteri poikkeuksellisesti päällä kun oli meille "iso päivä") :

3 kommentarer

 1. Todella hienoja kuvia, varsinkin nuo ylimmäiset, kaunis ratsukko.
  Tsemppiä teille, mukava seurata treenaustanne.

  SvaraRadera
 2. Onnea sitten ensiviikonlopulle, pidän niin asenteestasi, jatka samaa hyvää työtä! Hartiat kyyryssä kohti uusia vastoinkäymisiä! :)

  SvaraRadera
 3. Onnittelut ja onnea ensi viikonlopulle! Olen vasta alkanut lukemaan blogiasi, ja on todella mielenkiintoista :) Itse olen hyvin alkava kouluratsastaja. Miten pitkiä harjoituksia yleensä teet hevostesi kanssa? Vaihteleeko kovastikin? Itse olen jumiutunut sellaiseen, että helposti lopetan treenin kun hevonen oikein tsemppaa hyvin. Plussapuolia siitä on se, että hevonen onkin kyllä hyvin kuulolla alusta asti ja tosissaan yrittää, mutta sitten harjoitukset jäävätkin lyhyiksi :-/ Pitäisi vaan muistaa tehdä pitempiäkin treenejä. Tsemppiä teille jatkoon!

  SvaraRadera