Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 20 maj 2013

Päätin lähteä Luvialle

Ensi sunnuntaina sitten Porin lähellä kisat. Tuntui että melkeen pakko lähteä kun ovat noin lähellä kisat, eihän sinne kestä kun 3 tuntia ajaa ;) saatiin myös pväkarsinat molemmille pojille joten tottakai otan sit Zebbenkin mukaan vaikka siellä oli vaan va B ohjelma, mutta saanpas harjoitella meidän vaikeuksia eli käyntiä ja ravia :p Hiltonilla en mee kuin vaan helpon A:n kun ei se mahdu lyhyeelle radalle (va B lyhyeellä radalla). Toivottavasti se jaksaisi siellä vähän paremmin. Muuten hyvä ohjelma mutta tuo kolmikaarinen kiemuraura saattaa olla tosi hankala kun ollaan niin paljon treenattu vaihtoja kun siinä pitäis tehdä aika jyrkkä kaari vastalaukkaa.. Noh tietää mitä ens vkolla pitää treenata ja vaihdot jää hyllylle sen aikaa.
Tänään nautittiin vaan vapaapvästä, auringosta ja ruohosta :)14 kommentarer

 1. miks zebel on noi pintelit?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sillä on back on trackin suojat alla, pintelit siinä päällä että pysyy kiinni paremmin kun ne on yön yli sillä päällä.

   Radera
 2. Hienoja kuvia!!!
  Tuo kypärä näyttää sille, että se on oikeesti kunnolla päässä ja turvallinen. Mistä tuon ostitkaan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) ostin kypärän Björndahlin liikkeestä. Mutta varmaan noita samshieldin kypäriä saa ostetttua muualtakin :) on kyllä superhyvä kypärä, tykkään!!

   Radera
 3. Oho, olikin tullut tähän vapaapäivä kirjoitukseen tuo kommenttini, tarkoitin noita kisakuvia, vaikkakin ihan kivoja kuvia on heppojesi vapaapäiväkuvatkin.
  Hilton kuullostaa kovasti samanlaiselle ratsastaa, kuin minun heppa. Manailit kuinka raskasta oli ratsastaa Hiltonilla, kun se ei ota takajalkoja väsymyksen ja jännityksen myötä mukaan...ja veikkaan, että se on myös siitä, että heppa ei ihan keskity, kun jännittää ja ei siis siksi käytä kroppaansa oikein?!? Lohduttavaa kuulla...pitkärunkoinen on myös minun heppa ja tosiaan ihan sama ongelma, mutta sitten, kun saan heppani ottamaan takajalat alle, se on hieno! Kerro vaan vinkkejä, miten saat jatkossa aktivoitua Hiltonin, niin jos siitä olisi apua täälläkin ;-)
  Oman heppani kohdalla, se kun on estesukuinen, mutta ihan kivaliikkeinen, ajattelen joskus, että se ei ole ihan hoksannut, mitä siltä odotetaan sileällä. On 6v, nyt vuoden aktiivisesti ratsastettu estesukuinen, kivaliikkeinen heppa. Ostin sen Verdenin huutokaupasta vuosi sitten ja se on perusratsastettu Saksassa.Kun sen ratsastaa väsyneeksi, se ottaa niinkuin pakon edessa takajalat jeesiin?!? Sellainen tunne on tullut. Tunti pitäisi tällä hetkellä verkata, jos haluaisin kouluradalle, suunilleen se aika menee, että takajalat on mukana...ja sen myötä keveys, hallinta, istunta yms. on helppoa. Matkaa on siis vielä, että voin edes haaveilla kisaamisesta, joten kaikki apu on tervetullutta tätäkin kautta, mutta kuten sanoit, voiman puute on se suurin ongelma nuorilla hepoilla, ne vaan ei jaksa kantaa itseään ja siksi ratsastajallekkaan ei välity sitä keveyttä.


  Zemppiä sulle Sophia treeneihin, kyllä ahkeruus vielä palkitaan!!

  SvaraRadera
 4. Minkämerkkinen tuo sinun kisakypärä on?

  SvaraRadera
 5. Heippa! Mulla olis toivepostaus ehdotus.
  Voisitko kirjoittaa postauksen siitä, miten hoidat hevosten jalkoja yms ratsastuksen tai kilpailuiden jälkeen? Esim. onko hoitomuoto erilainen jos kyse on kevyestä työskentelystä, vapaapäivästä, hyppäämisestä tai sitten rankasta treenistä. Eli miten hoidat, miksi hoidat ja sitä rataa. Ja sitten vielä se, että kerääkö kumpikaan hevosista nestettä/turvotusta tiettyihin paikkoihin,mihin? Mitkä ovat hoitomuodot mihinkin "vaivaan" yms. Miksi esim tallipintelit/patjat jaloissa, käytätkö tarhassa suojia/pinteleitä ja mistä syystä yms. :)Ihan mielenkiinnosta olisi mukava lukea, miten kukakin hoitaa hevosensa ja miksi.
  Tähän viestiin ei tarvitse kysymyksiin vastata, odotan vastauksia sitten tähän kyseiseen postaukseen, jos päätät sen tehdä. :)

  SvaraRadera
 6. Heipsis! Mikä olikaan se hollantilainen nettisivu josta olet joskus tilannut varusteita? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. tarkoitatkohan tuota www.ooteman.nl ? :)

   Radera
  2. Just se! Kiitoooos! :)

   Radera
 7. Aaw, antoiko Zebbe mamille pusun? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. hehe juu joka päivä vähintään 10 tuollaista pusua sekä Zebbeltä että Hiltonilta :D ne on niin söpöjä <3

   Radera
 8. Mamin namit <3

  SvaraRadera