Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 9 maj 2013

Kuva- POMMI!!

Maailman ihanin Cia tuli tänään kuvaaman mua ja Zebbeä, ja ratsastin myös viimeisen kerran Intterin läpi kokonaisuudessaan. Kun katsoin videolta niin ravisulut näytti ihmeen hyviltä, sekä myös piruetit! Mutta se mitä täytyy parantaa on ihan tuo mun oma tarkkuus, jotenkin näytti vähän liian huolettomalta, varmaan kun tulee niin paljon vaikeita juttuja peräkkäin  niin helposti ehkä unohtuu se että silti on tärkeää ratsastaa kulmat, pitää tahti,pisteestä pisteeseen jne. Mutta tosi hyvä oli että pystyin nyt videolta sen näkemään koska muuten en olis varmana ajattelut asiaa, koska eniten tottaki huolestuttaa kaikki "temput", vaikka ne nyt tosiaan sujuu tosi hyvin :) huomenna juoksutan Zebben oikeen kevyeesti pessoalla ja la:na tehdään oikeen kunnon perusratsastus,siirtymisä, siirtymisiä ja lisää siirtymisiä! Tavoitteet sunnuntaille ei todellakaan ole korkealla, ihan ykkösenä olis se että saisin suoritettua ehjän radan ja silleen että jäisi hyvä fiilis meille molemmille että uskaltaa sitten tulevaisuudessa mennä noita luokkia enemmän ;) olishan se ihan unelma tietty jos ylittäis 60% rajan mutta se nyt ei ole tärkein tässä vaiheessa.. No mutta tässä näitä kuvia:25 kommentarer

 1. Mikset ratsasta ulkona

  SvaraRadera
  Svar
  1. öh, koska: 1, tänään satoi, 2, halusin ratsastaa ohjelman läpi ja vaan maneesissa kirjaimet, ja koska 3, ulkokentän pohjat on niin huonot että en halua pilata hevosta nyt ennen kisoja.

   Radera
  2. Olipas tyhmä kysymys anonyymiltä :)

   Radera
  3. Näitä tulee aina välillä :p

   Radera
 2. Eikö maneesi ole käyttökiellossa? :0

  SvaraRadera
  Svar
  1. No en kai mä siinä ratsastais jos ei sais :D

   Radera
 3. Upeita kuvia ja upea pari! Mutta tyhmä kysymys - Miksi käärit etuset noin ylös? Silkasta mielenkiinnosta kysyn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitoksia! Pintelit on kyllä ihan normaaliin kohtaan kääritty mutta patjat on aika isot niin ne törröttää tuolta alta sitten :)

   Radera
 4. En kyllä oikein ymmärrä näitä juttuja, että Hubertuksen maneesi olisi käyttökiellossa. Yhdessä vaiheessa ht.netin Pohjanmaa-topicit oli täynnä juttua Huuban maneesista ja kaiken maailman spekulointia ja nyt täälläkin joku käynyt huutelemassa. Kummallisia ihmisiä. :D

  Zebbe näyttää kyllä ihan supermageelle noissa kuvissa! :) Kovasti tsemppiä kisoihin!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo enmä tajua :P ja kiitos oikeen paljon sitä tarvitaan :)

   Radera
 5. Tosi hienolta näyttää teidän meno!

  SvaraRadera
 6. Kerrassaan upeita kuvia! :) Mä oon hiljasesti seurannu tätä sun blogia mutten oo ikinä kommentoinu. Täytyy myöntää että saan aina ihan hirveästi motivaatiota sun päivityksistä, kuvista ja videoista omaan ratsastukseen. Rupee oikeen tekee mieli lähtee ratsastamaan kunnon koulutreeniä! Joka on aika iso juttu kenttäratsastajalta ;)

  Sulla on aivan upeet hevoset ja ratsastat mielettömän hyvin. Voikun mäki ratsastaisin joku päivä yhtä hyvin! :D

  Tsemppiä hirveesti kisoihin, oon ihan varma että jos kaikki menee nappiin saatte varmasti ehjän ja hienon suorituksen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hei! voi et arvaakkaan kuinka kiva oli lukea sun tekstis, kiitos oikeen paljon!!! :) ja tsempppiä sulle oikeen paljon myös koulutreeneihin ;)

   Radera
 7. Hei, katoin noita sun kuvia ja kiinnitin huomiota tohon kangen asentoon. Eikö sen normaalisti kuuluis olla 45 asteen kulmassa? Tsemppiä kuitenkin kisoihin ja blogiasi on mukava lukea!

  SvaraRadera
  Svar
  1. moi! kyllä on tarkkaavaista porukkaa :P ja itse asiassa tässä juuri kokeilin löysätä kankiketjua, mutta valitettavasti kun ketju on liian löysällä niin kangen asento menee vähän väärin vaikka se tarkoittaa just päinvastoin että kangen vaikutus on silloin kiltimpi kun jos kankiketju on kireällä eikä kanki "väänny". Tykkään paremmin ratsastaa kun kanget eivät ole niin "kovat" mutta varmaan pakko taas kiristää ketjua ettei mene noin väärään asentoon :) ja kiitos :)

   Radera
  2. http://3.bp.blogspot.com/-NZQz8oQYnKY/T8VUlM8xj5I/AAAAAAAAAxQ/I0isUQCv5k4/s1600/toto.jpg paitsi että kyllä muutkin vissiin menee kankiketju aika löysällä :P

   Radera
 8. Samaan kiinnitin huomiota, jo edellisissäkin postauksissa, että aika paljon hevonen makaa kangen päällä...

  SvaraRadera
 9. Hienoja kuvia, sporttinen pari kerrassaan, ilo silmälle!!!
  = )
  Mikä toi pusero on sulla? Ihana, yritin tiirailla, ettei tarvis kysyä ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. voi kiitos kiva kuulla :) tuo on Euro-Starin pusero, tosi kiva ja mukava myös päällä! täältä esim löytyy http://fch.fi/tuotteet/euro-star (ja fleece-takit) :)

   Radera
 10. Juu, kyllä sun kova treenaaminen näkyy, siis sekä ratsastaja, että heppa on juuri niinkuin pitää; urheilijoita. Ratsastus on on ja on kovaa urheilua (vähän tietysti tasosta riippuu), mitä kaikki eivät tajua.

  Ihana fleece ja vetoketjutkin taskuissa, hyvä...

  SvaraRadera
 11. Voisitko kirjoittaa joskus sun hevostesi ruokinnasta? Se kiinnostaisi!

  SvaraRadera
 12. ihana postaus taas kerran, meette niin upeesti aina!!! :-) paljon tsemppiä kisoihin!

  SvaraRadera