Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 27 maj 2013

Suunnitelmia..

Minähän ehdin jo laittaa ilmoittautumisen Finnderbyn PSG-luokkaan mutta ehdin taas muuttaa mieltäni tässä päivän aikana. Olishan se ollut todella mahtavaa kisata siellä mutta meillä on myös Iisalmen kisat siinä heti sen jälkeen viikonloppuna, Iisalmi on aika kaukana Ypäjästä ja laskin että olisi tullut noin 2000km matkaa siinä ke-su välisinä päivinä, ehkä vähän liikaa kuitenkin?! :P Ja en halua jättää Iisalmen kisoja väliin koska siellä on todella hyvät luokat sekä Zebbelle että Hiltonille. Onneksi rupesin vähän katsomaan kisakalenteria tarkemmin ja sieltä löytyi tuo Helsinki Masters eli sennujen PM-kisat ja siellä oli torstaille PSG-luokka ja perjantaille 12 parhaalle PSG-luokasta inter 1. Eli ainakin se PSG voitais startata ;) joten lähden sitten mieluummin sinne, Zebbe saa sitten joko jatkaa lauantaina vielä täällä kotona Vaasassa meidän kansallisissa tai ottaa lomapäivän,katsotaan vähän sen mukaan miltä tuntuu. Mä olen kuitenkin mukana järjestämässä kisoja joten olishan se pieni helpotus jos vain ratsastaisin Hiltonilla siellä kisoissa, vaikka toki olisi myös kiva mennä kotikentällä Zebben kanssa myös kun kaikki kaverit yms tulevat katsomaan.

Joten nyt on tässä reilu puolitoista viikko aikaa treenata kohti Iisalmen kisoja, ratsastan vaan helpot A:t Hiltonin kanssa kun ne vaativat mitkä siellä on tarjolla ovat Hiltonille vielä liian vaikeat. Zebbe saa mennä PSG:t sekä sunnuntaina Va B:10 jossa mennään jo melkeen vaativaa A:ta. Suunnitelmana on jatkaa Zebben kanssa työstämään käyntiä ja myös ravia, varsinkin ravissa sulkutaivutukset sillä niistä se sai eilen huonot numerot. Haluan myös parantaa piruetit vielä ja ainahan sarjoista voi yrittää saada vielä paremmat numerot vaikka ne onkin Zebben bravuuri :)


Hiltonin kanssa suunnitelmana on saada enemmän nopeutta ja painoa takajaloille että se kantaisi paremmin ja saisin sen sen kautta vielä suoremmaksi. Myös vaihtoja ajattelin vielä tämän viikon ajan treenata (ensi viikolla ne jää taas hyllylle että onnistutaan vastalaukkojen kanssa sitten Iisalmessa.) Uskon että tämä helpottuu nyt paljon kun sain sille sen sopivan satulan. Se on kyllä valitettavasti mennyt huonompaan suuntaan sen jälkeen kun jouduin laittamaan sille Zebben satulan selkään, mutta se on ihan ymmärrettävää eikä sille valitettavasti olisi voinut tehdä mitään, muuta kuin odottaa sen omaa satulaa ja nyt se on täällä ja nyt suunta on taas ylöspäin :)

tässä vielä video Hiltonin suorituksesta eilen, parannettavaa ON ( peruutus,vinous välillä,vastalaukat..) mutta se oli nyt tosi kiva ratsastaa kun jaksoi liikkua ja kantaa sen mega-kroppaa jotenkuten :PLinkki Youtube-videoon   (jostain syystä Bloggeri ei löytänyt videoa että saisin sen suoraan tänne joten nyt toistaiseksi on tuo linkki, muutan sen kun blogger rupeaa taas toimimaan normaalisti :P )

Inga kommentarer

Skicka en kommentar