Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 26 juli 2015

Aikamoista!

Tänään piti mennä "all-in", meiningillä, mutta sade voitti kyllä sen skabsn, sadetta tuli mun suorituksen aikana kuin joku olisi kaatanut ämpäristä vettä meidän päälle :p 
Zebbe oli verkassa loppua kohden superhyvä, sain tehtyä todella hyvät piruetit molempiin suuntiin ja se oli tosi hyvin pohkeen ja käden välissä. 
Radalla rupes sitten ohjat valumaan sateen takia, omat hanskat ovat liukkaat entisestään ja sileät nahkaohjat eivät anna kauheen hyvin pitoa jos ovat märät :p niin siinä sitten Zebbe livisti aika lailla enkä saanut sitä pysymään oikeen kasassa. 
Tuomarierot olivatkin sitten aikamoiset, ne oli parhaimmillaan yli 70% ja huonommillaan 61% :p sitten kolme tuomaria oli enemmän oikeilla linjoilla, 64, 65 ja 67. Kaikkien keskiarvo 65.750% varmaan kuitenkin olivat aika oikeassa. Pystyttiin kuitenkin joitain asioita esittämään hyvin, ja pirueteista sain kaikilta hyväksytyt numerot! Ne pitää ehkä esittää selkeämmin koska nyt 1 tuomari oli sitä mieltä että ne eivät olleet ihan kokonaista kierrosta. Nipsukin on tästä maininnut niin mun pitää tämä muistaa seuraavalla kerralla :) 
Kuvia tulee huomenna, nyt postaan vaan kännykältä :) 
Ja seuraavaksi suunnataan ensi sunnuntaina Kauhajoelle, otan myös Zebben mukaan, haluan nyt varmistaa että näitä fiasko-suorituksia ei enää saa tulla, mun pitää osata ja uskaltaa ratsastaa sitä radalla myös :)

(Instagramissa löytyy pieni videopätkä tämän pvän sadesuorituksesta Sophiab_1986 )

8 kommentarer

 1. Ihan mahtavaa nähdä sut Kauhajoella! Ite asun siis Kauhajoella ja olen kilpailuissa töissä :) Odotan innolla että näen sut livenä ratsastamassa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiva, nähdään siis siellä :)

   Radera
 2. Saisko blogiin ratavideon? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ei sieltä oikeen mitään näe kun satoi niin lujaa loppua kohden :D

   Radera
 3. Laitoin siulle fb:ssä viestii, jossa muutamia kuvia teijen eilisestä radasta! :)

  SvaraRadera
 4. biothane ohjat on ihan huiput, ei luista märkänä ja pakkasellakin ihan ykköset! suosittelen kokeileen! :)

  SvaraRadera