Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 21 juli 2015

Hiltonista kuvapommi ja video kisoista

Ihanat ihmiset jotka lähettelevät mulle aina kisojen jälkeen niin upeita kuvia, suuri kiitos siitä! Olen todella kiitollinen, varsinkin kun omia kuvia ei ole :) videot sain kuitenkin omista suorituksista omalle kameralle, se on minulle aina tosi tärkeää, jotta voi jälkeenpäin valmentajalle näyttää, sekä itse analysoida ja lukea samalla tuomareiden kommentit. Siinä oppii valtavan paljon ja tietää paremmin mitä pitää seuraavalle kerralle parantaa.

Eilen meillä kävi myös hieroja joten molemmat hepat hierottiin kunnolla läpi. Zebben kävin eilen myös ratsastamassa ja se oli alkuun aika kankea mutta sain sen tosi nopeasti tosi hyväksi,phuh. Nyt toivotaan että tämä pysyy näin, hevonen on tyytyväinen, ja silloin olen myös minä tyytyväinen ;)

Hiltonin juoksutin aika kevyeesti, se saa tämän viikon mennä hieman kevyeemmällä kun meillä ei ole mitään kisoja tiedossa ja isolle hevoselle kunnon palautus on tärkeää. Kuitenkin siis aion ratsastaa mutta ei mitään super-rankkoja treenejä. Viikonloppuna Hilton pääsee maastoilemaan pari päivää kun ollaan Zebben kanssa kisoissa :)

Tässä vähän kuvia, nämä ovat Roosa Luiron ottamia, ja ne ovat sunnuntain voittoradalta:

Seuraavat kuvat ovat Salla Myllymäen ottamia (siinä on vähän sekaisin lauantain radasta, siinä mulla on kypärä, sitten sunnuntain radasta, ja palkintojenjaoista) :Ei Hilton enää näytä niin pitkäselkäiseltä kun on vähän tajunnut tuon että ne takajalat laitetaan rungon alle eikä potkita taakse ;)


Paljon taputuksia ja rohkaisua ennen radalle menoa :) tämä toimii!Kisoissa oli Hawaii-tema, missä oli ihanaa väliaikaisohjelmaa, ja muutenkin todella mukava tunnelma, mukavat ihmiset ja hyvin järjestetyt kisat, kuten aina ABC:llä :)


Tässä vielä video suorituksesta ja tuomareiden kommentit:

Tuomari C (Metsälä) : "Puhtaat & tahdikkaat askellajit.Näyttävät sulkutaivutukset. Ajoittain saisi olla kevyeempi edestä. 67.083%

Tuomari M (Lukkari) : "Tahdikasta,energistä menoa. Ajoittain poikittaa" 65.556%

Tuomari H ( Heino) : " Tyylikäs pari. Etu- ja takapää vielä vähän "eri paria". Niska pyöreämmäksi,niin saat etuosan "huojumisen" vähenemään". 65.000%

Eli tosiaan niinkuin jo aikaisemmin mainitsin niin parantamista jäi, esim lisätyssä ravissa tuli lopussa pieni tahtirike, keskilinjalla se tosiaan välillä vähän poikittaa, alkutervehdyksessä se ei malta seistä paikallaan... Kuitenkin paljon hyvää, sarjat, piruetit,sulkutaivutukset, esimerkiksi :) Se on hyvä että jäi vielä parannettavaa, koska nämä % olivat kuitenkin selvästi Hiltonin paras tulos tähän mennessä tällä tasolla. Jos ei lasketa Ponihaan 68% tulosta, mutta se Va A:0 on huomattavasti helpompi kuin tämän tason ohjelmat :)

16 kommentarer

 1. Oi tykkään kun o paljon kuvia. Varsinkin tuo Hilttonin rohkaisu kuva on kiva. Tsemppii teille jatkoon. ;)

  SvaraRadera
 2. Hilton är så stilig. Vacker häst.

  SvaraRadera
 3. Hilton hieno ;)

  SvaraRadera
 4. Ookko menossa kauhajoelle? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. En ole vielä oikeen varma, voi olla että en tulekaan, on nyt ollut niin monta kisaviikonloppua putkeen että tarvitsen ehkä itsekin vähän paussia :P

   Radera
 5. Minua kiinnostaisi paljon mitä olet maksanut Hiltonista ja Zebbestä? Jos et halua tarkkaa hintaa sanoa niin hintaluokkaa? :) Upeita ovat molemmat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) mielestäni hintatiedot ja sellaiset eivät kuulu tänne blogiin kaikkien tiedoksi. jos myyntisivuja selaa niin sieltä varmaan näkee kouluhevosten hintatasot suurinpiirtein jos sellaiset kiinnostaa :) laadukkaat hevoset toki aina maksaa enemmän jne :)

   Radera
 6. Oi ompas hienon näköstä menoo :)!

  SvaraRadera
 7. Letitätkö sä sun hevosten hännät? Hiltonin häntä on noissa kuvissa niin kiharalla :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hyvä huomio :D pesen aina hännän ennen kisoja, laitan selvitysainetta, ja letitän ranskanletille yön yli, on kyllä häntä sitten kisapvänä kihara ja hieno :)

   Radera
 8. Jees, mahtavaa! Itsekin huomasin pientä tahtirikettä ja poikitusta paikoittain. Sekä alkutervehdyksessä vähän malttamattomuutta ja tuo niska tosiaan pyäreämpänä :) Hienoa, että parannettavaa jäi kuitenkin noinkin ''helppoihin'' asioihin, kun esim. Hiltonille hankalia olleet piruetit sujui hienosti! Ootte kyllä aivan mahtavan tyylikäs pari, Hilton on kyllä oikein puhutteleva herra mustisssa pukeissaan!

  Oi, mahtava tuo häntäkikka, voisin itsekin kokeilla seuraaviin kisoihin!! ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) se on kivaa kun jää hyvissä tuloksissa parannettavaa, ja tosiaan periaatteessa helpoissa asioissa, vaikka nuo kaikki on vähän sitä voimattomuudesta vielä merkki, mutta hiljaa hyvää tulee! :)

   Radera