Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 19 juli 2015

Ylivoimainen voitto ja ennätyspisteet!Hiltsukka tsemppas tänään todella hyvin, ja mä olen ehkä löytänyt nyt miten se pitää verkata ja miten ratsastaa radalla, varsinkin ne piruetit osaan nyt ratsastaa paljon paremmin, niistä tuli tänään 7 molemmista.
Vielä jäi parannettavaa, pohja oli raskas ja se vaikutti toki suoritukseen. Tulos oli 65.88% ja ylivoimainen voitto :) päätuomarilta irtos jopa yli 67%, ja se oli nähnyt meidät viikko sitten Hyvinkäällä ja totesi että oli kyllä tosi paljon parempi nyt. Tosi kiva kuulla :)

Minäkin saavutin Hiltonin kanssa sen, minkä takia Haukiputaalle lähdinkin. Itseluottamusta hevoselle ja enemmän rutiinia näista radoista, vähän pienemmissä kisoissa, missä en itse alitajuisesti yliratsasta, ja Hiltonkin sai näistä kisoista varmasti taas paljon enemmän itseluottamusta ja uskoa siihen omaan osaamiseen. Eli koulutuksellisesti erittäin onnistunut viikonloppu. Tämän päivän tulos olikin jo paljon enemmän kuin mitä olisin uskaltanut toivoa! Hilton kyllä tsemppas eikä mennyt lukkoon radalla ollenkaan :)

Se niin raukka aina yrittää ja vähän stressaantuu kun tuntee että jotain on sille vaikeaa. nämä va A ja PSG-luokathan ovat Hiltonille just sopivat tällä hetkellä, sillä tasolla se on nyt hyvinkin :)  10 kommentarer

 1. Oiii super te!! Onnea! :)

  SvaraRadera
 2. Jätte bra! Grattis!:)

  SvaraRadera
 3. Onnea! Hilton on niin super!

  SvaraRadera
 4. Paljonpaljon onnea! :--)

  SvaraRadera
 5. Super paljon onnea! Hieno Hilton!

  SvaraRadera
 6. Jee upea super Hilton!! Paljon onnea!

  SvaraRadera
 7. Vautsi, oispa ollut mukava nähdä kun kerrankin ootte täälläpäin! Grattis!! :)

  SvaraRadera
 8. Ihanaa! Onnea teille! :)

  SvaraRadera