Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 18 juli 2015

Pikainen raportti

Tänään mentiin PSG, hilton oli todella hyvä, terävä ja takaosallaan, verkassa, mutta ehti sitten (taas) väsähtää radalle. Tähänkin syy oli iso ero pohjissa, verkassa oli jämäkkä kova pohja, radalla tosi raskas ja upottava. Lopputulos Hiltonin parhaimpia, 63.9%. Huomiselle teen sitten mahd lyhkäsen verkan että se jaksais rampata myös siellä raskaalla pohjalla :)

Tosi hyvää kokemusta ollaan taas saatu ja nämä ohjelmat tuntuu koko ajan helpommilta ja mä löydän pikkuhiljaa sen tekniikan miten just Hiltonia pitää näissä ratsastaa :)

Kuvia ei valitettavasti ole kun kännykkäkuva iltalenkiltä :p


6 kommentarer

 1. zebben kuvat laitoin facebookiin :)

  SvaraRadera
 2. Käytätkö niskapehmustetta noissa premieran suitsissa? Medimagneettia vai jotain toista? Onko pehmusteet olleet hyvän kokoisia? Koska kuvista näyttää että noitten suitsien niskaosa melko (paksu), en nyt osaa selittää mutta kuitenkin? :) kiitos jos jaksat vastata ja onnea ykkössijasta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo medimagnetin, istuu tosi hyvin :) ja hyvän kokoisia. Kiitos paljon :)

   Radera
 3. Zebbe on kyllä hieno, mutta Hiltsussa on sitä jotain! Niin komea ja ihanan sympaattinen kirjoitustesi perusteella. Jos joku päivä olisi mahdollista omistaa tuollainen heppa niin oih. Onnea voitosta ja tsemppiä kisakauden jatkolle!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos paljon, Hilton kiittää myös :)

   Radera