Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 26 juli 2015

Elossa ollaan!

(Kuvat: Laura Kuisma)
On ollut niin paljon menoa, että vaikka kone on ollut mukana en ole avannut sitä kertaakaan. Nyt istun tässä Zebben karsinan ulkopuolella ja katson kun se syö :)
Meillä alkoi perjantai taas täysin katastrofaalisella PSG-ohjelmalla. Mä olin ihan liian "kiltti" enkä ratsastanut asioita loppuun verkassa, eli en saanut Zebbeä läpi. Se sitten kostautui radalla kun mikään ei silloin onnistu, ei siis yhtään mikään, Zebbe itsekin ärsyyntyy kun sillä menee tasapaino kun se ei olle takaosan päällä :p 
Lauantaina oli kuin uusi hevonen kun päätin nyt ratsastaa joka ikisen askeleen läpi ja sen piti olla mun avuilla koko ajan. Teki sata krt paremman ohjelman, mutta pari isoa rikettä tuli joka veti tulosta alas', ja yhden tuomarin eriävä mielipide kahteen muuhun. Jos oltais esim saatu edes oikeasta piruetista 6 (nyt tuli 4 jokaselta tuomarilta kun Zebbe rikkoi käyntiin) olis % heti olleet yli 1% paremmat. Sen lisäks tuli vielä tahtirikkoja viimeiseen lisäykseen ja lopputerv liian aikaisin. Näitä sattuu, pitää vaan itse ratsastaa paremmin, ei auta itkeminen ;)
Tänään mennään kür ja siihen mennään täysillä mukaan, nyt yritän itse skarpata ja ratsastaa ne piruetit paremmin et saadaan niistä hyväksytyt numerot!! :)

3 kommentarer

  1. Voiko laittaa Facebookissa kuvia??

    SvaraRadera
  2. Voisin myös laittaa sinulle kuvia, sinun omaan Facebookiin.

    SvaraRadera