Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 23 juli 2015

Lappeenrantaan!

Pitkä matka edessä, tänään lähdetään ajamaan täältä Vaasasta Lappeenrantaan, kilometrejä tulee reilut 500, veikkaisin että taukojen kera noin 7 tuntia... Eli ei mikään lyhyt matka :P Pitkälle matkalle katson aina että hevonen on hyvin juotettu ennen kun lähdetään, ja matkalle heinää mukana, Zebbe ahmii heinää kun pikku porsas aina reissussa :P Se ei onneks matkustamista stressaa millään tavalla, vaan syö ja juo aina hyvin ja on iloisen näköinen :)

Eka startti on huomenna klo 16 jälkeen, niin ehtii Zebbe kunnolla palautua reissusta. Ajattelin tänään vähän sitä ratsastaa nurmipohjalla kun ollaan tultu perille. Nyt vaan toivon että Zebbe pysyy omana itsenään, saan sen pyöreäksi takaosan päälle ja pystyn vaikuttamaan ja ratsastamaan sitä radalla. Se on ainut mitä toivon, sitten kyllä tuloksetkin toivottavasti tulee sen mukana :)

Tässä pari kuvaa viime vuodesta, silloin oli järkyttävä helle, tälle vuodelle ei oikeen samoja kelejä luvattu ;)10 kommentarer

 1. Tsemppiä, toivottavasti teillä menee Lappeenrannassa yhtä hyvin kuin viime vuonnakin! :)

  SvaraRadera
 2. Yritän tulla katsomaan teitä jonain päivävä kun täällä vihdoin olette. Olitte kyllä hienoja viime vuonna! Tsemppiä! :)

  SvaraRadera
 3. Paljon onnea matkaan! Tulen seurailemaan😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kivaa, ja kiitos, sitä tarvitaan :)

   Radera