Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 17 juli 2015

Haukiputaalta terveisiä!

Täällä ollaan Hiltonin kanssa. Reissu meni hyvin, pääsin myös vähän ratsastamaan Hiltonia ja se tuntui hyvältä. Menin ehkä vaan noin 20min, vähän tunnustelin miltä se tuntuu. Hilton selvästi nauttii kun saa olla nyt yksin mun kanssa eikä tarvitse jakaa huomiota Zebben kanssa ;) 

Zebben ratsastin tänään ekaa kertaa tällä viikolla, olen juoksuttanut sitä ke/to, ti:na se kävi maastossa. Tänään oli sen oma muokattu satula päällä ja Zebbe oli taas ihan superhyvä!! Just sellanen minkälainen se on nyt pitkään ollut (paitsi viime vkolla)!! Toivottavasti tämä sen oma satula on nyt hyvin muokattu ettei tarvitse lähteä uutta satulaa taas tilaamaan :p nyt kuitenkin tarkkailen sitä sen selkää vielä tarkemmin, ja ma:na se vielä hierotaan :) 


9 kommentarer

 1. Voi miten supersöpö kuva! Mikä kouluratsastusliike on haastavin Hiltonin kanssa? :) ja hyvä, että Zebben kanssa kyse oli vain tuosta satulasta, niin se vain on, että kun oman hevosensa tuntee kuten omat taskunsa, huomaa myös aivan pienimmät epäkohdat hevosessa ja sen liikkeissä

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) hmm, haastavinta sanoisin 8metrin voltit ja toki piruetit, se kaipaa vielä niin paljon enemmän voimaa takaosaan. Juu, ei se ollut vaikea arvata Zebben kanssa kun takakaaren alta oli vähän arka, Hiltonin satula ei tietenkään voi sille hyvin istuakaan :p ja Zebbellä on ollut koko elämänsä ongelmia selän kanssa, jotka kyllä katosivat kun sain sille mittatilaussatulan, mutta selkäkin "elää" ja muuttuu lihaksistoltaan niin pitää sitä satulaakin välillä silti tsekata :) aika hauskaa kyllä miten vahvasti se reagoi, toiv nyt pysyy näin hyvänä taas ens vlopun kisoihin asti :)

   Radera
 2. Vitsi että oisin halunnut nähä teijät eilen haukipueaalla, oltiin siellä kisaamassa eilen, mut lähettiin jo aikasin :/

  Onnea kisoihin! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. No voi :/ kiitos paljon :)

   Radera
 3. Ootko sä tällä hetkellä missään töissä vai jatkuuko sulla vielä jotku opinnot? Minkä lukion oot käyny? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oman firman toimitusjohtajana, eli SB Dressage. Opinnot on valmiit, valmistuin oikeustieteen maisteriksi helsingin yliopistosta joulukuussa, ja lokakuussa alkaa vuoden mittainen työ/harjoittelu käräjäoikeudessa, musta tulee sen jälk varatuomari :)

   Radera
  2. Oi vau! Kuulostaa tosi siistiltä!

   Radera
  3. Toimitusjohtaja?? 😂 kuulostaapa isolta firmalta 😂

   Radera
  4. Osakeyhtiössä pitää olla.

   Radera