Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 28 juli 2015

Kuvia Lappeenrannasta

Sain taas tosi paljon ihania kuvia viikonlopun kisoista, suuri kiitos siitä! Poikaystäväni oli myös kameran takana ja otti meistä oikein hienoja kuvia :) perjantaina ja lauantaina oli onneksi ihan hyvä keli vielä niin niistä päivistä löytyy hyvin kuvia.

Nyt onkin suunnitelmissa lähteä sunnuntaina Kauhajoelle kisoihin, luokka on vaativa A:0. Se on tosi helppo, mutta Hiltonille just hyvää itseluottamuksen kohottamista, ja Zebben haluan mukaan tosiaan nyt vaan varmistakseeni että saan sen kulkemaan siellä radalla.. Sen kanssa on piruetit ne hankalat olleet nyt myös radalla, kotona se tekee 8 arvoisia piruetteja mutta kisoissa se tekee ne todella huonosti tai ei lainkaan, parhaimmillaan saa vasemmasta piruetista sen 7, oikea piruetti on lähes aina ala-arvoinen :P eli tämä pitää saada kuntoon.
Se tekee ne huonosti siksi koska se osaa PSG:n ja Intterin ja kürin ulkoa, niin nyt tuossa Vaativa A:0:ssa ne tulee uudessa paikassa ja vain 90 astetta! Eli se olis just hyvä harjoitus Zebbelle tehdä ne näin. Se ei saa kääntää niin paljon, ongelmahan on että se lähtee heittäytymään ympäri kun tietää että piruetti on tulossa...

Maanantaina suunnataan sitten etelä-suomeen, hepat jää Nipsun luokse viikoksi (tai hän ehtii ratsastaa niitä pari päivää ennen kuin lähtee EM:eihin, mutta parempi pitää ne treenissä kun että ne jäis lomalle viikoksi kun on kisat heti jälkeenpäin) ja sitten me lähdetään poikaystäväni kanssa lomalle Kroatiaan, ja kun tullaan sieltä 11.8 takaisin, jään Helsinkiin ja lähden sieltä suoraan sitten Harjuun kisoihin.

Mutta nyt niitä kuvia (ensin poikaystäväni ottamat):

Lauantaina se jo tuntui superilta verkassa!

Takasissa bootsit kun tämä kömpelö onnistui vaan seistessään astua hokinreiän toisen takajalan päälle.. 
Taru Arolan ottamat kuvat sunnuntailta:verkassa ei vielä alkuun satanut..Tässä näkee vallan mainiosti miten mun ohjat on luisunu ja Zebbe menee onnellisena pois peräänannosta sarjavaihtoja :D (tässäkin mä meen jostain syystä kauheaan etukenoon heti kun hevonen on pois takaosan päältä..)

Riikka Kaijansikon kuvat lauantailta:

Lotta Luomajärven kuvat perjantailta:


Maija Ylimäen kuvat sunnuntailta (mun valkoiset frakkihousut taitavat muuten olla entiset, ne meni ihan mustaks tuosta sateesta kun satulasta lähti väriä :/ ):4 kommentarer

 1. Sunnuntaina oli aivan karmea sää. Olin koiran kanssa näyttelyssä koko päivän ja koirakin ihan hytisi kylmässä märkänä.

  SvaraRadera
 2. Olette niin upeita aina! Harmi etten ehtinyt katsomaan kisoja vaikka melko lähellä asun. Itse olin sunnuntaina laukkakisoissa ja samalla tavalla kävi minunkin ratsastushousuille :-/.

  SvaraRadera
 3. Kaipaan enemmän taas juttuja teidän arkielämästä ja valmennuksista ja muusta, vaikka tiedän, että toki nyt on kisakausi kuumimmillaan... se oli aiemmin tämän blogin parasta antia, kun kerroit tavallisesta elämästä ja raportoit tarkemmin valmennuksiasi ja muuta. Ihailen etenkin Hiltonia ja sen kanssa tekemääsi työtä!

  SvaraRadera
  Svar
  1. yritän ehtiä tehdä enemmän arki-päivien postauksia :) nyt on vaan itselläkin ollut niin kiire arkisin että ei oikeen sitten illalla enää ehdi/jaksa väsäillä postauksia :P mutta yritän skarpata :)

   Radera