Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 24 oktober 2012

En fantastisk dag på stallet!!

Oli ihan huippu päivä tänään kaiken puolin, ensin kävin postissa hakemassa kauan odotetut Otto Schumacherin kanget ja ne oli ihan niin upeat kun olin kuvitellutkin ja sopi Hiltonille täydellisesti! Aika jännää oli se että kun Zebbellähän on nämä täysin samat kanget ( OS Munchen)vaan että kokomusta turppis,niin ne on silti vähän erilaiset. Esim niskapehmuste oli nyt vähän erilainen kun Zebben mallissa ja tuntui että nahka olisi Hiltonin omissa vähän ohkasempi ja pehmeämpi. Saa sitten nähdä parin vuoden päästä mitkä ovat  pysyneet parhaiten , Zebben omat on nyt pari vuotta vanhat mutta näyttävät ihan kuin uusilta, että kyllä kannattaa ostaa kunnon vehkeet jos haluaa että ne kestää monta vuotta ilman että menee huonon näköisiksi!
Ratsastin Hiltonin ensin ja se meni ihan mielettömän hyvin!! Se on jo oppinut kokoamaan ravia vähän kohti passagea, ihan vaan pari askelta mutta silti!! En mennyt kauan koska huomenna pidetään kuvaussessio Cian kanssa uudet kanget päässä :D Sen jälkeen pidän taas paussia noitten kankien kanssa ja treenaillaan pääsääntöisesti nivelillä. On melkeen parempi totutella ne kerralla ja sitten taas pitää paussia.
 Kaikista parasta tässä päivässä oli paluu Zebben selkään! Laitoin gramaanit varmuuden vuoksi päälle ja menin maneesiin. Zebbe oli todella kiltisti koko ajan vaikka energinen se tietty oli. Oli vaan niin ihanaa taas ratsastaa sillä! Mentiin ehkä n 20min eniten ravia ja pari kierrosta laukkaa molempiin suuntiin. Oltiin varmaan molemmmat ihan yhtä iloisia siitä että ollaan taas back on track!! Zebbe oli oma itsensä vaikka aluksi oli kyllä aika "kankea" ja jäykkä jotenkin(niskasta), mutta vertyi aika nopeasti ja tuntui sit ihan samalta kun ennenkin, ehkä hieman energisempi ;)

Nyt olis työhommia loppupäivä ja sitten salille :)

4 kommentarer

 1. mageet kandet! ja sopii hiltonille ku nenä päähän :)

  SvaraRadera
 2. Super hienot kyllä mustakin, mä kanssa haaveilen OS:n kangista, josko joskus saisi rahat kasaan :D

  SvaraRadera
 3. Nää on kyllä niin huiput kanget!! Mä tosiaan kauan pohdin että ostanko vai tyydynkö halvempiin,mutta totesin että mä tuun kummiskin katumaan jos ostan jotkut halvemmat että parempi säästää vähän pidempään ja sitten ostaa nämä ja voi sitten olla 100% tyytyväinen eikä tarvi uusia ostaa ainakaan 10 vuoteen :D

  SvaraRadera
 4. Ihanat! Mustavalkoinen käy niin hyvin hiltonille :)

  SvaraRadera