Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 30 oktober 2012

Uusi viikko alkanut!

Nopeasti nämä viikot vierähtää, Zebben ruunauksesta rupeaa jo olemaan 3 viikkoa pian, ja pian päästään takaisin täysillä treenaamaan :) Pistin tänään pitkästä aikaa kanget suuhun, mutta Zebbe ei kyllä tuntunut ihan niin hyvältä ;) on vieläkin aika "kankea" ja tarvii paljon jumppaa, ja varsinkin kangilla huomaa sen eron kun niillä normaalisti teen vähän enemmän töitä, niin se ero näkyi kyllä selvästi tänään. Pitää vaan jatkaa jumppaamista, taidan loppuviikon mennä vielä nivelillä ja vaan jumpata ja venytellä. Eilen juoksutin sen ja oli aika lailla virtaa kyllä kun sunnuntaina molemmilla oli vapaapäivä kun olin itse vähän väsynyt Halloweenjuhlien jälkeen ;)

Hiltonin juoksutin myös eilen ja tänään menin nivelillä. Jumppasin ensin hyvät alkuverkat alle, ja yritin sitten ravissa ratsastaa sitä niin pientä ravia kun mahdollista että saisin sen mahdollisimman lyhyeksi kropastaan ja ottamaan painoa takajaloille. Se helposti haluaa ravissa venyä ja päästä edestä pitkäksi ottamalla koko ajan vähän isompia ja isompia askeleita joten nyt ajattelin treenata tällaista "minimini" ravia pari päivää että se oppisi odottamaan paremmin ja pysymään lyhyeenä. Laukassa päätin taas yrittää vaihtoja, aluksi ne sujui aika hyvin mutta sitten homma vähän levisi käsiini kun Hilton jotenkin stressaantui vaihdoista niin niistä tuli sitten vaan pukkivaihtoja joten piti sit lopettaa.. Eli tästä opin sen että yritän ens kerralla vaan tehdä pari vaihtoa ja toivoa että ne onnistuu ja sitten heti lopettaa jos toimii eikä jäädä hinkkaamaan niitä liikaa. Viikonloppuna on Markon valmennus ja menen Hiltonilla sekä la että su, joten toivon että saadaan Markolta apua vaihtoihin!! Zebbe saa jatkaa jumppaamista viikonlopun yli, en vielä mene sen kanssa valmennuksiin hetkeen.

Toivon vaan että ehdin saada sen takaisin kisakuntoon ennen Ypäjän kisoja joulukuussa kun olisi niin kiva lähteä kisaamaan taas, muuten tulee niin masentavan pitkä talvi ilman mitään kisoja :/

3 kommentarer

 1. Saako Markon valmennuksia tulla katsomaan ja onko ne Sulvan maneesilla?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Saa tulla katsomaan ja kyllä sulvan maneesilla ne on !

   Radera
 2. Hyppäätkö ikinä sun hevosilla? Tai teetkö mitään puomiharjoittelua tmv?

  SvaraRadera