Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 24 oktober 2012

Finally!!

Sneak preview ;)

9 kommentarer

 1. Du borde skaffa dig en mössa där det står : Pappa betalar :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hördu ja har nog helt egna pengar så ja behöver ingen pappa som betalar ;)

   Radera
  2. Hei oikeasti, kenen meidän harrastusta ei vanhemmat ole ikinä muka mitenkään tukeneet? Ja MIKSI se olisi jotenkin huono juttu? Kukaan ei voi valita vanhempiaan, joten mielestäni ei nyt ainakaan tarvitse HÄVETÄ jos sattuu syntymään oikeaan perheeseen?!?!?!?

   Tämä kommentti ei liity Sophiaan, koska olet tienannut omalla työllä rahasi, mutta yleisellä tasolla minua ottaa niin paljon aivoon nämä pappa betalar ja rahalla hypätään viisastelijat. MITÄ SITTEN??? ARGH!

   Terveisin oikeasti köyhä hevosenomistaja, joka ei ole kateellinen kenellekään koska se ei ole itseltä pois!

   Radera
 2. Mun isukilla on paljon rahaa, mutta mut on aina kasvatettu siihen, ettei raha kasva puussa. Tulen varmasti hyvillä geeneillä pärjäämään elämässä. ;) Nykyään maksan heppani kokonaan itse. En ole kateellinen kenellekään. Olen pihi ja mulle tärkeintä, että varusteet on sopivan kokoisia. Ell kuluissa en säästä, heti tutkitaan jos pientäkin epäilystä. Ovathan nuo suitset varmasti laadukkaat, mutta pelkäisin, että uskaltaako edes käyttää kun niin kalliit. :P kiva turpis :) Olen täysin samaa mieltä kuin edellinen anonyymi.

  SvaraRadera
 3. Paljon noille tuli suunnilleen postikuluja jos saan kysyä? :) Oon itsekin tilaamassa Calevosta ja mietin että paljonkohan postikuluja tulee..

  SvaraRadera
 4. UPEAT! Hitonista tulee nyt Totilas kakkonen ;)

  SvaraRadera