Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 2 oktober 2012

Kimon kirous

Olipa ihanaa tulla tallille, ottaa Zebbeltä loimi pois ja nähdä kuinka tajuttoman likainen se oli!!! Eilen se siis oli ihan puhdas mutta ei enää tänään :P riittää että karsinassa on yksi likainen kohta niin sehän menee siihen tottakai pyörimään niin että on ihan p*skanen sen jälkeen.. Joten päätin sitten pestä koko hevosen kunnolla kimoshamppoolla ja siitä tuli onneksi ihanan valkoinen taas :)

Zebbe pesun jälkeen !

Sen jalka oli tänään ekaa kertaa ihan täysin normaalin näköinen taas, mutta päätin mennä vaan juoksuttamaan vielä tänään varmuuden vuoksi. Liikkui hyvin ja täysin puhtaasti! onneksi, ehdin jo vähän huolestua kun sillä on aina täysin kuivat jalat, niissä ei ikinä ole yhtään nestettä joten heti huolestuu jos vähäkin kertyy nestettä..

Hiltonin juoksutin myös, se liikkui yllättävän letkeästi ja hienosti sekä ravissa että laukassa ja molempiin suuntiin, oli tosi kiva nähdä että liikkui nyt liinassakin noin paljon paremmin! en ole hetkeen juoksuttanut vaan ratsastanut vaan, ja on kyllä kehittynyt paljon nyt kun näki sen liinassa pitkästä aikaa!

Huomenna hepat saa akupunktioa ja/tai hierotaan, joten sen jälkeen sitten ratsastan molemmat kevyeesti eteenalas.

Lähitallille on tuotu kumirouhetta maneesiin enkä oikeen malttais odottaa että pääsisin kokeilemaan sitä pohjaa ;P

Vielä voin teille paljastaa mitkä iiihanat kanget Hilton saa pian :

3 kommentarer

 1. Jee ois kiva kuulla kommenttia kumirouhe pohjasta, ollis helmeä tietää myös mistä se on tuotu/tehty! Kumirouhe kuullostaa aina vaan paremmalta ja paemmalta vaihtoehdolta kentän/ maneesin pintaan!:D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lupaan kirjoittaa siitä raportin kunhan pääsen testailemaan sitä ;)

   Radera
 2. Olen haaveillut just samoista mutta toi hinta.....

  SvaraRadera