Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 17 oktober 2012

Elefantin kanssa harjoittelua...

Hilton raukka, luulen et se on vähän väsynty kropastaan vieläkin viime viikolta kun olen tietenkin treenannut sitä nyt enemmän kun en voi Zebbeä ratsastaa, jotenkin automaattisesti meni siihen että Hilton sai yhtäkkiä tehdä kovasti töitä ja kompensoida sitä että en voi sitä Zebben kanssa tehdä :D Sehän on tietenkin hyvä vaan että vähän nostan meidän treenejä ja välillä pitää ottaa vähän rankempia kauseja ja mennä mukavuusalueen ulkopuolelle jos haluaa kehittyä!

Mutta tänään oli kyllä sellainen fiilis että Hilton ei kyllä millään jaksanut ravissa kantaa itseään, ja minähän olen juuri kehunut kuinka helpolta sen ravi on tuntunut! Nyt se oli päinvastoin parempi laukassa ja ravissa meni vaan paino enemmän ja enemmän eteen ja se yritti lähteä "hiihtämään" niitä mega-askelia eteen ja näin valui pitkäksi.. Tässä vaiheessa yritin tehdä vähän pieniä askelia melkeen käyntiin jotta saisin sen "pakettiin" mutta lopetin aika nopeasti kun tunsin että se oikeesti on vaan väsynyt. Hilton kuitenkin aina yrittää parhaansa niin jos on huono päivä niin sitten on huono päivä. Luulen että otetaan nyt pari päivää juoksutusta saa lihakset vähän palautua ja toivon mukaan uudet kanget ehtisi perjantaiksi tänne niin pääsisin niillä sitten vähän ratsastamaan :)

Zebbeltä otetaan huomenna "tamppooni" pois, jännä nähdä miltä se näyttää sieltä alta ja onko kaikki hyvin ja voisko sitä kenties pikkuhiljaa ruveta ratsastamaan, tai pistää postimerkkitarhaan! Se on muuten ollut tosi kiltisti pari kertaa se yrittää aina nousta pystyyn mutta ei sen pahempia ja kävelee 90% ajasta kiltisti mun perässä :) Se vaan on niin järkevä ja ihana heppa!!

Käytiin iltapäivällä hakemassa reppana kissa pois, se sai nyt nimeksi Tusse, se oli niin söpö ja raukka ja olin niin iloinen että päätin sen pelastaa! Kaveri otti sen nyt kotiinsa ja jos siellä menee hyvin niin se toivon mukaan saisi jäädä sinne :)  Haluaisin itse sen ottaa kotiini mutta mun poikakissa (joka on siis siitoskissa) ei oikeesti siedä toisia kissoja ja on jo 3 kissaa pistänyt "sairaalakuntoon" niin en viittinyt ottaa riskiä. Sekin on tämän talon pikku vauva ja prinssi niin en usko että se tykkäis hirveesti jos joku muu tulisi ottamaan sen "paikan".

Inga kommentarer

Skicka en kommentar