Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 19 oktober 2012

Helsinkiin huomenna!

Ja en ole menossa HIHS:iin vaan ihan  muuhun tapahtumaan,nimittän mun lempi DJ Hardwell tulee Cirkukseen lauantaina! Mä niiiin rakastan tätä musiikkia! En millään malta odottaa ;)

Zebbe pääsi tänään ekaa kertaa tarhaan leikkauksen jälkeen ja oli yllättävän rauhallisesti :) varauduin suojilla ja bootseilla x 4 mutta se seisoi kiltisti siellä ja söi heinää :D noh parempi niin, pääsee ulos nyt kun olen poissa. Huomenna aamulla käydään Cian kanssa liikuttamassa hepat ennenkun suunnataan sitten Helsinkiin!

Hyvää viikonloppua kaikille :)


9 kommentarer

 1. Samoihin kekkereihin itsekkin suuntamassa, it's going to be awesome!:)<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Siistii :) Hardwell on kyl helposti yks lemppareista <3 saa kyl tampata koko yön nonstop ;)

   Radera
 2. En olisi ikinä uskonut sinusta että kuuntelet tällaista! Kivaa iltaa. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. eikö? :) oon mä jo monta vuotta tykännyt tämän tyylisestä musiikista :)

   Radera
 3. Moi!
  Millä tavalla loimitat hevosiasi eri vuodenaikoina? En tiedä onko tästä ollut erillistä postausta, kysyn nyt kuitenkin. Olen huomannut joistain kuvista, että Zebbellä on päällä useita loimia tarhaillessa. Onko sinulla jotain tiettyjä perusteluja tälle? Kuinka kauan Zebbe ja Hilton tarhailevat yleensä? Olen seurannut blogiasi jo kauan, ja useissa tarhailukuvissa hevosillasi loimia ja suojia paljon, haluaisin vain kuulla perusteluja.

  Tsemppiä ja menestystä teille! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. moi! Hmm, en tiedä mitä kuvia ajattelit mutta Zebbellä on kyllä yleensä vaan talliloimi+tarhaloimi päällä eli useita loimia ei ole :) esim nyt molemmilla on ohuet tallitoppikset + vuorettomat sadeloimet ulkona. Talvella on sitten 400-500g talliloimet ja n 400g fullneck ulkotoppikset. Loimitan ihan sen mukaan miltä hevoset "tuntuu" eli koitan joka päivä loimien alta onko ne liian lämpöset, kylmät ja sopivat ja sen mukaan sitten loimitan :) tarkoitus on että hevosilla aina olisi sopivan lämmin,ei liian kylmä eikä liian kuuma! Mieluummin kyllä katson että niillä on vähän lämmin kuin liian kylmä, perusteluna se että selkälihakset ei saa tulla kylmiksi koska ne jumittuu helposti. Mutta tottakai niillä ei saa olla kuuma :D eli oikeastaan katson joka päivä miltä ne tuntuu loimien alta, nyt varsinkin kun asteet voi pomppia aika laidasta laitaan joka päivä :) perusteluna loimitukselle että mun hevosilla olisi mahdollisimman hyvä ja mukava olo! Ja ne ovat ulkona n klo 07-08.00 --> 14.00, kesäsin olen pitänyt Hiltonia kauemminkin kun olen laittanut sen laitumeelle iltapäivällä. Toivottavasti sait vastausta kysymyksiisi :) ja kiitos :)

   Radera
 4. Hardwell on niin paras! Sulla on hyvä musamaku;)

  SvaraRadera
 5. Kiitti kun jaksoit vastata, sain selvennystä :) Olen siis se loimitusasoista kyselevä anonyymi.

  SvaraRadera