Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 23 oktober 2012

Huikea viikonloppu ja paluu arkeen!

Tytöt! 
Hardwell ylitti helposti kaikki odotukseni!! ja voin sanoa että odotukseni oli aika korkealla ;) aivan mieletön DJ josta varmasti tulee  vielä vaikka mitä (poika on vasta 23 vee!!) !
Tässä pari kuvaa reissusta ja fiilistely video. Hardwell sanoi itse keikan lopussa että harvoin on noin hyvä energia klubissa ja että Cirkuksen keikka ehdottomasti oli yksi parhaimpia tänä vuonna! Onneksi saatiin olla mukana :) Voi että tulee kylmiä väreitä kun katsoo näitä videoita!! (löysin nämä siis youtubesta)

Harvinainen kuva musta ainakin tässä blogissa ;) halusin kuvan mun upeista kengistä(mitkä piti kyllä vaihtaa sitten mukavempiin kun tuli pompittua niin paljon yön aikana!)
Hepoilla oli sunnuntaina vapaapäivä ja sai tarhailla rauhassa. Eilen juoksutin Hiltonin ja se liikkui tosi hienosti! Zebbekin pääsi vähän ravailemaan pienelle ympyrälle mutta ei oikeen maltannut olla kiltisti.. Tänään annoin sen mennä vähän isommalla ympyrällä ja että mitä rodeoa sieltä tuli välillä! Varmaan parempi vielä huomenna juoksuttaa sitä ja torstaina ehkä kevyeesti ratsastaa :) 
Hiltonille laitoin tänään kanget, Zebben omat kun odottelen vielä Hiltonin uusia, toivon mukaan ne tulisi huomenna!! Hilton meni pätkittäin oikeen hyvin mutta ei oikeen jaksa koko ajan kantaa itseään ja varsinkin kangilla se menee vähän liian "tyhjäksi" edestä ja silloin on vaikea tehdä mitään. Mutta olen todella tyytyväinen siihen tänään se kuitenkin parantaa koko ajan :)

2 kommentarer

  1. oijoi! hardwell on kyllä huikee, harmittaa kun en ite päässy tuonne...samoin sun hevoset, tsemppiä kisoihin!!

    SvaraRadera