Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 8 april 2014

Jumppa- ja huoltopäivä!


Alla Olevat kuvat (C) Anna-Karin Åkers (sunnuntain harkkakisoista):Olipas kuulkaas pikkasen ihanaa ratsastaa meidän 21x65 metrisessä maneesissa < 3 nyt on pohjakin laitettu ja koko maneesia pystyi käyttämään normaalisti. Jumppasin molemmat hepat, Hiltonin kanssa tein tosi paljon väistöjä, diagonaalilla sekä pitkillä sivuilla ja vaihtelin väistöä koko ajan. Laukassa laukattiin vaan kunnolla eteen ja huomas kyllä että oli pikkasen parempi pohja kun laukka pyöri paljon paremmin ja Hilton liikkui oikeen mielellään eteen. Harjoittelin sitten myös niitä peruutuksia jonkin verran ja sain oikeen hyvä peruutukset aikaiseksi loppujen lopuksi :) näitä jotenkin unohtaa harjoitella vaikka ne ovat yhtä arvokkaat kuin esim lisätty ravi.

Zebbe sai tehdä vähän enemmän töitä, se on aina vapaapäivän jälkeen todella hankala, vahva edestä ja haluais vaan juosta lavoillaan... Tein senkin kanssa paljon väistöjä ja siirtymisiä ja ravissa yritin saada sen selän oikeen ylös ja oikeen pyöreän muodon, se työskenteli todella hienosti tässä ja mentiin oikeen sellasta pientä "passagemaista ravia" missä se kantoi tosi hyvin ja tunsin oikeen kun säkä nousi. Näitä treenejä pitäis vaan tehdä lisää sen kanssa jotta se vahvistuis tossa ravissa ja oppis kantamaan paremmin selkä ylhäällä.

Nyt olen kotona käymässä ja pian takaisin tallille kun hevosilla on taas lihashuollon aika, just sopivasti ennen valmennuksia ja kisoja :)

Huomenna tulee varmaan kuvia ja videoo Nipsun valmennuksesta, sain vihdoin uuden kameran hankittua, sony a57. Löysin sen sattumalta Gigantin outlet myymälästä, tuota mallia kun ei enää myydä ja monelta olen kuullu että sen uudempi versio sony a58 olis huonompi joten oli oikeen hyvä tuuri että löysin just tuon, ja vieläpä oikeen hyvään outlet hintaam ;) kuvat tässä alla onkin otettu uudella kameralla, en kyllä asetuksia osaa käyttää mutta tuli ihan hyvät kuvat silti, lisää pitäis harjoitella tuota kuvaamista kyllä ;)


7 kommentarer

 1. Sophia, toivon että vastaat sitte mun kirjeeseen, lähtee tänään tai huomenna postiin se kirje :)

  SvaraRadera
 2. Wau mikä maneesi ! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo, tuntuu kyllä ihan super mahtavalta ku ollu ilman maneesia melkeen kokonaisen vuoden :P ei tätä oikeen tajua vielä :D

   Radera
 3. Millos teette sen ratsastus koulu jutun ?........

  SvaraRadera
 4. Vautsi, niin upeilta näyttää molemmat hevoset! Kovasti tsemppiä Ypäjälle! :)

  SvaraRadera
 5. Onpas hieno ja valoisan oloinen maneesti teillä! Paljon tsemppiä Ypäjän kisoihin =)

  SvaraRadera