Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 27 april 2014

Vihdoin se on valmis!

Tänään meni sata kertaa paremmin kuin eilen, verkkasin eri tavalla ( tein ikäänkuin "kisaverkan" ja se auttoi) ja tuo uusi koreografia sopii niin paljon paremmin Zebbelle. Vaikka en muuttanut sillene vaikeusastetta helpommaksi niin nuo asiat vaan tulee jotenkin järkevämmässä järjestyksessä silleen että on Zebbelle helpompi. Ihan vaan sellainen pieni juttu että muutin laukkasulut niin että ne alkaa pitkältä sivulta keskelle eikä keskeltä pitkälle sivulle niin kuin ensin olin suunnitellut, niin helpotti laukka-ohjelmassa tosi paljon. Voi että mikä helpotus että saatiin tuo koreografia nyt valmiiksi ja se on kuvattu joten nyt tuo video vaan meidän musiikkimestarille ja sitten pääsis kokeileen miltä tuntuu ratsastaa se musiikin tahtiin :)

Zebbe on ollut ihan ihmeen hyvä ja pehmeä nyt ravi-ohjelmassa, avot ja sulut sujuu oikeen tosi sulavasti, mutta sitten laukka-ohjelmassa se on nyt vahvempi ja se on vähän hankalaa. Outoa. mutta luulen että voi myös johtua siitä että Zebbellä oli aika pitkä loma pääsiäisen yli niin nyt kun yhtäkkiä piti tehdä sarjavaihtoja ja piruetteja sun muuta niin se on vähän "pihalla" taas. Muuten tuossa ohjelmassa sarjavaihdot ovat ihan superhyvät, siinä tulee vähän kaarevalla uralla sarjoja myös ja niitä tulee aika paljon. Mutta Zebbe tekee ne hyvin joten ne kannattaa esittää. Noh nyt saatte kuitenkin odottaa tuonne 18.5 asti kun silloin esitetään kür ekaa kertaa, niin jos se menee jotenkuten hyvin ehkä kehtaan laittaa siitä videon tänne ;)

Hiltonilla piti olla laukkaspurtti päivä mutta iso kenttä oli niin täynnä esteitä että tuntui että ei sinne mahtunut ja pikkukentän pohja on niin huono että mä en halua siinä ratsastaa. Joten päätin sitten juoksuttaa, ja eniten isossa venyttävässä laukassa. Hilton näytti lopuksi todella hyvältä kun se venytti ylälinjaa todella hienosti. :)

Yritin ottaa Hiltonista vähän kuvia, kaikki ei ihan onnistunut toiveitteni mukaan mutta hauskoja kuvia tuli silti:


Inga kommentarer

Skicka en kommentar