Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 14 april 2014

Zebbestä kisakuvat

Zebben kuvista näkeekin että ei ole hirveen tyytyväinen suustaan, parit kuvat kuitenkin onnistuivat mutta onhan se tosi harmi että piti mennä noin että sillä oli leuassa tuommoinen kipeä patti :/ en edes ajatellut että se olisi noin paha koska se oli ennen starttia tosi pieni eikä se aristanut sitä millään, mutta eilen aamulla kun se oli sitten paisunut niin tajusin heti minkä takia se olikin ollut niin hankala suustaan, tää on joskus tätä kun hevoset eivät voi puhua, ja Zebbe on tosiaan erittäin herkkä yksilö. Hilton ei olis varmaan reagoinut mitenkään vaikka olis ollut 3 kertaa isompi patti :P (kuvat ottanut Natalie Lakso sekä Anna-Karin Åkers :) )

Annu huomas aika hyvin kuinka mulla on paljon "kireämpi" ilme Zebben selässä kisoissa kuin Hiltonin selässä. Huomaan sen itsekkin että mulla on itselläni niin kovat paineet Zebben kanssa mutta Hiltonin kanssa ei yhtään, tämä on varmaan myös yksi iso syy siihen miksi Hilton menee aiina hyvin kun kuski on niin rentona, ja Zebben kanssa päinvastoin ;) tätä pitää treenata pois...

Tässä näkee hyvin Zebben ilmeestä että kaikki ei ole hyvin...

jäykkä niska...

onneks osaan istua ainakin kisoissa hyvin ;) (kyllä se vaatetus kummasti vääristää joskus istuntaa..)

söpöliini Zebbe < 3

10 kommentarer

 1. Mulla ainakin menee toisella hevosella nykyään pieleen ratoja sillä, kun olen sen kanssa pärjännyt, niin oletan aina että sen pitäisi toimia hyvin ja sijottua. Ja jos kisoissa verkka ei suju, en pääse niistä "ongelmista" yli radallakaan. Kun taas nuoren kanssa ei odotuksia, niin sitä kisailee paljon iloisemmin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. tuo psyykkinen puoli on kyllä yllättävän tärkeä. Hiltonin kanssa ei ikinä ole ollut mitään odotuksia tai paineita että sen pitää suorittaa hyvin, Zebben kanssa taas on aina ollut isot paineet että sen on pakko mennä hyvin, silloin mäkin toki jännitän alitajuisesti ja ratsastamisesta tulee jännittynyttä kun se voisi olla paljon rennompaa niin Zebbekin rentoutuisi siellä radalla ;) ehkä mä värjään Zebben mustaksi ja yritän ajatella seuraavissa kisoissa että mulla on Hilton mukana eikä Zebbe :P

   Radera
 2. Hei. Itse oon esteratsastaja niin en paljon koulusäännöistä tiedä. Haluatko kertoa että miten toi silinterin käyttö menee? Millon (mikä ohjelma) sitä saa käyttää? Entäs onko jotain ohjelmia milloin silinteri on pakollinen? Kiitos:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vaativa B-luokista ylöspäin saa käyttää silinteriä mutta se ei enää ole pakollinen eli kaikissa luokissa saa mennä kypärällä mutta he a-tasosta alaspäin se on pakollinen :)

   Radera
 3. Voisitko joskus tehdä postausta kisoihin valmistautumisesta? Tarkoitan lähinnä sitä, miten puunaat hevoset, mitä tuotteita käytät ja miten letität. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. juu enköhän kunhan on joku kisapäivä hyvin aikaa ottaa vähän kuvia valmisteluista :)

   Radera
 4. Toivon tota samaa postausta kun anna yläpuolella. Ja ratsastitko ypäjällä siinä ratsastuskoulu maneesissa, eli maneesissa, jonka vieressä on talli IV. Koska jos ratsastit, nii mä ratsastan just samassa maneesissa, :DDD

  SvaraRadera
 5. Muakin kiinnostaisi, miten letität hevosesi, sillä sun hevosilla on aina upeat letit! :)

  SvaraRadera
 6. Toivottavasti Zebbe parantuu pian niin pääsette kunnolla treenailmenaan! :) Hyvää kevään jatkoa kaikille kolmelle sinne :)

  SvaraRadera