Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 6 april 2014

Kisakuulumisia!

MEGA kiitos taas kerran Cialle kuvista ja avusta!! :)Oli kyllä tosi kiva päivä tänään kaikin puolin, meidän tallilla on vaan niin kivaa olla ja oli tosi kiva järjestää jotain tapahtumaa :)

Kisat meni tosi hyvin sekä Hiltonin että Zebben kannalta. Hilton teki virheen vasemmasta keskilaukasta kun piti koota niin rikkoi vastalaukalle mutta muuten oli vaihdot puhtaat ja hyvät ( sain molemmista vaihdoista 7) ja avot ja sulut 7, käynti oli 7 ja myös keskiravi :) ainut "huono" numero tuli pysähdyksesta ja peruutuksesta , 5.5 joten se pitää parantaa ennen Ypäjän kisoja. Muuten oli kiva ratsastaa radalla ja huomas tosiaan että se on saanut PALJON voimaa viime vuodesta, laukka on vielä se heikoin kohta, ravi tuntuu superhyvältä ja samoin käynti! Yhteensä saatiin kasaan 66.75% joten superhyvä tulos todella!! :) Hieno Hiltson < 3Zebben kanssa yritin tosiaan ratsastaa oikeen hitaassa tahdissa, pitää se rentona ja mun tavoite oli että pystyisin vaikuttamaan siihen paremmin radalla ja että se ei olis niin kuuma ja että malttais tosiaan odottaa. PALJON paremmin meni kuin Espoossa, ravi nyt on vielä hankala mutta paljon parempi oli nyt kun se malttoi odottaa ja sain itse tehtyä puolipidätteet ja pääsin vaikuttamaan paremmin siihen. Ravilisäykset sujui tosi hyvin (saatiin niistä 7) kun tein puolipidätteitä melkeen joka askeleella :P muuten se kaatuu nenälleen ja tulee tahtirikkoja.. Käynnistä saatiin nyt 5.5, tuntui paljon puhtaammalta kuin Espoossa mutta vielä pitää saada paremmaksi.

Sarjat olivat SUPER hyvät, sain ne oikeen suoriks ja hyviks kun en itse tehnyt niin paljon, saatiin molemmista sarjoista 8. Piruetit vois sujua paremmin mutta niistäkin tuli kuitenkin 6 mutta voisin kyllä saada niistä 7 jos vaan skarppaan paremmin itse. Lopputulos oli 65.00% , not bad at all ;) Nyt vielä hiotaan noita kohtia ens vkon ajan ja ajattelin ratsastaa tuon Intterin vielä 2-3 kertaa ens vkolla läpi, varmaan Nipsun valmennuksessa ainakin ja sitten yksinkin, onneks nyt on pitkä maneesi valmis missä voi ohjelmia harjoitella niin paljon kuin vaan jaksaa ;)

Oikeasta ravisulusta saatiin 7 myös :)


18 kommentarer

 1. Siis mitä on tapahtunut sun istunnalle?? Näytät ihan menninkäiseltä kun istut lytyssä (hihhhiii, vertauskuvallisest siis), hartiat edessä ja leuka edessä.. Voi luoja... Ei siis todellakaan pahal, mut tuollaisena en oo koskaan tottunu sua näkemään niin siksi järkyttää! Tuo sun uus kypärä tekee kyllä osansa siitä, että näyttää oudolle, täältä kuvista se näyttää ihan joltai halpis pyöräilykypärältä.. :((
  Zebbekin näyttää kuvissa tosi vääristyneeltä, varsinkin ravisulut ihan kauheet, kun sen jalat näyttää oudoilt tollaisilta ylitaipuneilta ja kaula on ihan virkkuukoukku.. Oh god oh god..

  SvaraRadera
  Svar
  1. oj jessus! hyvä että joku osaa ratsatsaa ja voi korjata Sophiaa ;) Ja hyvä että joku taitava anonyymi osaa ratsasta inter ja ne vaativammat luokat! Ehkä sinulla on nyt uusi valmentaja tässä näin Sophia? Kysy jos tämä Anonyymi haluis tulla valmetamaan sinua kun hän "osaa" niin paljon ;)

   Jessus, Anonyymi GROW UP! Olla mustasukkainen ei sovi sinulle!

   Radera
  2. Hahhah, "niin ei siis millään pahalla" :D voi luoja..
   Voi että jaksan aina uudestaan ja uudestaan sun heppoja ihailla! :) Tsemppiä treeniin ja Ypäjälle koitoksiin, pidän peukkuja!

   Radera
  3. Nää on näitä taas ;) kiitos teille, toivotaan että flow jatkuu Ypäjälle asti ;)

   Radera
  4. no siinä on eka oikeassa, että kypärä tekee osansa ja näyttää pyöräilykypärälle :D Hienot hepat, vau. :) Onnittelut!

   Radera
 2. Nemen herregud ändå. Där har vi nån som är avundsjuk. Sådär elakt behöver man väll inte skriva vare sig det stämmer eller inte!! I mina ögon ser de jätte bra ut. Ni e så superduktiga alla tre.

  SvaraRadera
 3. Siellä taas joku ratsastuksen ammattilainen anonyymina huutelemassa... Älä välitä Sophia, olet älyttömän hyvä ratsastaja, sinulla on upeita hevosia ja sinun asenteellasi pääset varmasti pitkälle! Täällä pitkäaikainen lukija pitää sinulle peukkuja pystyssä =)

  SvaraRadera
 4. Vau taas! Vaikka zebbe taitaa olla sun ykkösheppa, niin hiltonista taitaa kyllä tulla vielä hienompi. Mut ihan huippuja molemmat, ei voi muuta sanoo!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo Zebbe sais nyt kyllä sekin kehittyä hieman jos meinaa pysyä ykkösheppana ;) Hilton kyllä kehittyy tosi hienosti :)

   Radera
 5. Hei, jaksaisitko kertoa kuinka 7v hepalle totutellaan kankisuitset?! kiitos.

  SvaraRadera
 6. Hienolta näyttää :) semmoinen kysymys, että mitä kisapaitoja sulla on? Suosittele kivaa kisapaitaa kouluratsastajalle :) miten saat plastronin viriteltyä parhaiten? Himoitsen Pikeurin röyhelökaulus kisapaitaa, mutta pelkään, että en saa plastronia siihen kivasti :(

  SvaraRadera
 7. Hienosti taas teillä mennyt! :) Tää on ehkä vähän hankala kysymys, mutta kummassa luulet olevan enemmän potentiaalia, Zebbessä vai Hiltonissa?

  SvaraRadera
 8. Sulla on kyllä niin upeat hevoset ja olet itsekkin upea ratsastaja. Näin ratsastuskoululla harrastavana täytyy myöntää, että koulutunneilla mietin aina yhtä kuvaa sun blogista ja yritän näyttää hevosen selässä samalta kuin sinä :D ja tuo taktiikka on vienyt eteenpäin omaa ratsastusta :)

  SvaraRadera
 9. Marit Vaiksaar7 april 2014 19:27

  miten ihmeessä se on mahdollista? toi ensimmäinen kommenti... noin epäkohtelias. se ei varmasti kyllä ammattilainen ole, kyllä näyttää että uskoo olevansa Klaus Balkenhol itse :D na ja, hyviä ratsastajia erottaa sellaisista tieto mikä on oman ratsastuksen pullonkaula ja se että kun tietää kuinka vaikea se ratsastus on niin ei hauku koskaan toisia. jatka vaan Sophia!

  SvaraRadera